Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

BalkanPres

Porodično nasilje nad decom: nevidljive žrtve - istraživanje BIRN-a i partnera

Sudski postupci protiv njenog oca završeni su brzo - za ukupno pet meseci. Na 22 strane dostupne sudske dokumentacije, devojčicino ime se ne pominje nigde. Ipak, na nekoliko mesta pišu o njoj - piše da „dete“ ima dve godine, da živi na spratu porodične kuće, a da su u prizemlju baka i deka po majci.

detaljnije
krik

KRIK osuđen zbog vesti sa suđenja u kojoj je spomenut Gašić

Sudija Nataša Petričević Milisavljević osudila je KRIK jer je objavio vest sa suđenja kriminalnoj grupi Zorana Jotića Jotke u kojoj je preneo ono što se dešavalo u sudnici - citirao prisluškivani razgovor članova kriminalne grupe u kome se čulo da je direktor BIA-e Bratislav Gašić kod Jotića "na kazanu“.

(5) detaljnije
Predrag Koraksić Koraks

25. rođendan "Danasa" i knjiga Koraksovih karikatura "Bez reči"

Knjiga "Bez reči", zbirka karikatura legendarnog Predraga Koraksića Koraksa od danas je u prodaji na online prodavnici Danasa i svim većim knjižarama u Srbiji, po ceni od 1.999 dinara.

detaljnije
vlajčić

Vlajčić: Treba naći tračak nade i u najgoroj situaciji

Da je ova godina bila gora od svih prethodnih, pa da ta nizbrdica na kojoj se zemlja nalazi pokazuje da nam se loše piše, ali i da treba naći tračak optimizma i u najgoroj situaciji, rekao je u intervjuu Fonetu novinar, književni i filmski kritičar Milan Vlajčić, koji očekuje da građani 3. aprila izađu na izbore i glasaju protiv vlasti.

(1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: