Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:10, 6. 2. 2024.

Foto-vest: Smeće i nehigijena oko vrtića kod bulevarske pijace u Nišu

Prijavi problem (9) Žale se i na izgled kolovoza, trotoara, nedovoljnih parking mesta, kao i nehigijenu oko obdaništa; foto: Čitalac

Jednosmerna Ulica Boško Buha, pored bulevarske pijace, koja je i jedini prilaz do dečijeg obdaništa “Plavi čuperak” u “katastrofalnom je stanju” tvrde Nišlije i ističu da se smeće, blato, polomljeni kontejneri i moblijiar nalaze do samog ulaza u vrtić.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • U selo

    11:48 // 6. 2. 2024.

    Pa vi ga pravite.Niko nije doso iz Subotice da vam pravi smece.Misle kvarne komunjare da bacaju sa tarase a da im svi mi placamo dodatno ciscenje

    • Гага

      13:32 // 6. 2. 2024.

      Видео надзор...камере уперене у зграде и према контејнерима...ко баца има и да скупља...данима,недељама,месецима...годинама...док се не преваспита!

  • Mala Maja

    13:01 // 6. 2. 2024.

    Da je jedina zgrada.Ima ih milion

    • Гага

      17:36 // 6. 2. 2024.

      А потребно је пар широких грабуља,пар великих лопата за снег и пар сати времена...суботом или недељом...да се станари мало"размрдају" и друже!?!

  • Dule Kadirov

    13:10 // 6. 2. 2024.

    Ja prošao ovde pre neko veče,osvetljavao sam telefonom jer se ne vidi lepo, šta sam sve video užasno je bilo.Ne znam kako ljudi tu žive i ne smeta im?

  • Djoković

    13:29 // 6. 2. 2024.

    Da se zove djoković da plati nekog da očisti

  • Mala Maja

    13:52 // 6. 2. 2024.

    E da je to samo oko nase zgrade Ima svuda po gradu

  • Penzionerka

    14:29 // 6. 2. 2024.

    Izdjite bre ljudi, organizujte se i to ocistite.Ko cisti moje dvoriste i oko njga? Iste komunalije i ja placam, ali ne cekam da mi oko avlije cisti Mediana, dok stoka sa svojih terasa baca djubre. Svakog jutra uzimam metlu i djubravnik, pa na posao.Da je komunalna naplatila jednom kaznu, ovoga ne bi bilo.

    • Bulevarac

      20:01 // 6. 2. 2024.

      Pa 365 dana da svaki dan čistim za stoku s pijace, ili one iz parka koji flašice i ostatak đubreta ostavljaju ispred kontejnera, malo nam je previše?!

  • Objektivno

    15:07 // 6. 2. 2024.

    Koliko treba da budes nevaspitan, bezobrazan i bahat pa da bacas djubre gde stignes? Ma, kazniti ih i za papiric od zvake, za pljuvanje, za pikavce. Samo po dzepu, to je jedini lek.Postoji problem sto nadlezni ne rade nista.Ukinuti onda Komunalnu policiju ili ih placati po ucinku, jer grad je djubriste.Sta "radi" ona slama pred Maksijem, kao pred stalom?

    • Гага

      16:43 // 6. 2. 2024.

      ...казнити по џепу...а још боље,пронудним.радом..у.свом комшилуку...да га гледају комшије...деловаће васпитно и на њега и на њих!?!

    • Koska

      21:16 // 6. 2. 2024.

      Pa strokce,oni sami prljaju.Navikli na selo odakle su dosli.Duboko usadjena nekultura.Za 30 g. se ne postaje gospodin.Izbija iz njih seljacizam.

  • Crveni karton

    15:45 // 6. 2. 2024.

    Dodjes, napises prijavu agenciji ovlascenoj da brine o zgradi, a ne oni "ni luk jeli, ni luk mirisalu". Kad plate kaznu, onda ce se pibrinuti i za ciscenje oko zgrade i u njoj.Zna se koju pivrsinu oko objekta moraju da odrzavaju, a mogu se organizovati i srediti i zelenilo.

  • Buca

    16:05 // 6. 2. 2024.

    Sest meseci mi prokisnjava plafon u kupatilu od komsije iznad i ovlascena agencija ne moze da nadje vlasnika stana. Toliko o PROFESIONALNIM UPRAVNICIMA.

  • Sozontije

    16:12 // 6. 2. 2024.

    U gradu ne funkcionise nijedna sluzba i niko za nista ne odgovara.

  • Buca

    17:10 // 6. 2. 2024.

    @Гага Bravo za komentar.

  • Nilko Stevic

    17:41 // 6. 2. 2024.

    A nikome ne smeta ova nakaradna terasa ovde koja ocigledno zauzima pola trotoara pa deca uz svo djubre moraju i ovo da zaobilaze. Ko je ovom dao dozvolu da napravi ovu terasu ta zgrada nema terasu u prizemlju inace

  • 77 generacija

    17:53 // 6. 2. 2024.

    Kad sam bio mali kroz prozor stana sam se "cevkao" i bezbroj fiseka izduvao na ulicu.Sve se belelo.Dodje mi majka s posla i samo me priupita da li sam ja. Odmah sam morao da izadjem i skupim sve i moje i Batine.Nije mi palo vise napamet da se tako igram.

  • Шили

    20:04 // 6. 2. 2024.

    Prosetajte se i obratite paznju na sta nam lice osnovne skole. Ucitelj tasina i komsiluk oko njega izgleda jezivo. Usvrljano ‘navijackim’ grafitima, oko skolskog terena pikavci, staklo, opusci. Zvao sam skolu i trazio direktora/ku da pitam da li je njima normalno da se deca skoluju u takvim uslovima i vaspitavaju, javila se sekretarica i rekla da oni ne mogu s tim da se izbore. Nis je postao haos.

  • Penzionerka

    06:25 // 7. 2. 2024.

    @Шили To je isto bilo oko Vozdove skole , kontejner u dvoristu do ograde, pa stanari iz zgrada prebacuju kese sa djubretom, pa onda kontejner na trotoaru do ograde.Ja sam baka cija unuka je tada isla u tu skolu i morala sam da gospa direktorki kazem da cu je prijaviti, slikati i sve objaviti na drustvenim mrezama.Za par dana je resen problem.Ne znam kako je sada? Pravac klod direktora skole.

  • Vesna

    15:31 // 7. 2. 2024.

    Kontejneri koji su sada nedaleko od obdaništa (ne tako blizu),kada bi se održavali o redovno đubre se izbacivalo, ne bi ugrožavali decu iz obdaništa.Pte toga bili su ispred zgrade Boško Buha 2, ispod naših prozora, mnogo bliže nego što su kontejneri udaljeni od obdaništa. To je bio užas. Os smrada nismo smeli da otvaramo prozore, nismo mogli da dišemo. A trotoar ispred zgrada, 2,4,6 je sabu rupama

  • Auttrikter

    20:19 // 7. 2. 2024.

    Misljenje prosecnog stanovnika Nisa(jer gradjani su manjina)-- ma, sta me briga, moje dete , unuce, ne ide u to obdeniste !

  • Stanar

    22:57 // 7. 2. 2024.

    Svako od nas potiče iz nekog sela, dal mi direktno ili neki naš predak, ne bitno je. Bitno je kućno vaspitanje koje ga na žalost nema, jer neki roditelji jure karijere dok drugi obitavaju kafiće i salone lepote. Svako od nas bi trebalo da malo povede računa o svom ponašanju i kulturi. Oko zgrade je katastrofa sa svih strana. I slučajni prolaznici prave nered i ostavljaju đubre ispred sva tri ulaza

  • Komšija

    23:11 // 7. 2. 2024.

    Ispod pijace je mogao da se napravi parking i za ljude koji prodaju na pijaci i za stanare zgrade. Ko je plaćen za čišćenje, neka čisti. A nekultura je prisutna svuda oko nas.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: