Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:30, 9. 12. 2023.

Građanske inicijative pozivaju ambasadora EU da ne učestvuje u funkcionerskoj kampanji u Nišu

Ministarka Đedović i Ambasador EU Emanuele Žiofre u poseti radovima u Jelašnici Pozivaju Žiofrea da ne učestvuje u funkcionerskoj kampanji u Nišu; ilustracija; foto: Ministarstvo energetike i rudarstva

Povodom najavljenog dolaska Vučića u Niš i puštanja u probni rad gasovoda u prisustvu ambasadora EU Emanuela Žiofrea, reagovali su iz Građanskih inicijativa i uputili mu "snažan apel da se uzdrži od učešća" u bilo kakvim događajima koji bi mogli biti shvaćeni kao podrška vladajućoj stranci, posebno usred predizborne kampanje.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Гага

    19:37 // 9. 12. 2023.

    Жиофре је Вучићев"фан"...доћиће сигурно...а и не мора...може се и без њега...ту је Румен...има их још...све Вучићевић "фанови"...

  • Milos Jovanovic

    19:38 // 9. 12. 2023.

    Sramotno okretanje glave od brutalne diktature u drustvu od strane nepomenika nam jasno ukazuje da Zapad podrzava Vucica dokle god sprovodi njihovu agendu.
    Rio Tinto je sledeca tacka nakon Kosovskog pitanja

    • niszvezda

      13:10 // 10. 12. 2023.

      Zapad podržava nekog zarad interesa i para... i tu nema ni D od demokratije... Glavno pitanje je koliko košta ovo prisustvo ambasadora..

  • Бата Рака из Ниш

    19:55 // 9. 12. 2023.

    Ономад, Туск хвали Вучића за успостављање демократије и економског напретка у Србији?!
    Ово је још један доказ дволичности ЕУ администрације!

  • Realan

    20:48 // 9. 12. 2023.

    Na kojoj planeti zive ovi iz "građanske inicijative".!?
    Pa svaki dan stizu otvorene podrske AV-u iz EU i jasno su se i nedvosmisleno svrstali na njegovu stranu i daju mu punu podrsku. Napredovali smo u sudstvu,slobodi informisanja,vladavini prava to su svakodnevni izvestaji zvanicnih organa EU. Susret saMakronom,Melonijevom i izgovorene reci na njima jasno potvrđuju stav EU.

    • @realan. naravno da podržavaju čoveka koji svakim dano sve više

      10:46 // 10. 12. 2023.

      predaje KiM i zaokružuje im državnost a njima je to naj važnije

  • Komunalac

    21:50 // 9. 12. 2023.

    Ko se nada da mu komšija počisti kuću i dvorište po pravilu živi na deponiji smeća.

  • jedna

    22:58 // 9. 12. 2023.

    Ljudi, na nama je pokazemo da ga ne zelimo. Znamo kako stoje stvari sa Evropljanima, ali ako mi odradimo svoje, morace i oni da prihvate nasu volju. Zato glasajte protiv ovog zla.

  • Najbolji Presednik

    23:36 // 9. 12. 2023.

    Koliko zlobe i mržnje prema Presedniku i to samo zato što je najbolji presednik u istoriji Srbije. Rezultati iza njega sami govore, vidi se šta su prethodni uradili. Možete da izmišljate da ste žrtve sistema, sloboda medija, diktatura...a ustvari pravi razlog je što ne možemo i mi malo da lapnemo. Sramota kako se uspeh ne prašta, zavist i ljubomora kad si NAJBOLJI.

    • Gagi

      12:59 // 10. 12. 2023.

      Naravno da je najboli Presednik ikad od kad Srbija postoi, i toj si je činenica. Živeja Presednik 100 godine i mi s njuma.

    • Мирослав

      13:32 // 10. 12. 2023.

      Нека ти у кући сви буду као председник, "оно" од премијерке и слични...

  • Pa AV je njihov projekat

    02:52 // 10. 12. 2023.

    Ocito je AV nemacki i EU projekat za totalno unistenje Srbije. Ziofre ako dodje sutra pokazuje da je clan SNS jer niko normalan ne bi ucestvovao u otvaranju bilo kog projekta u diktatorskoj zemlji… Ziofre nije ni naivan i glup. Mogli subotvaranje da zakazu za 20.12. ali ne, to mora pre 17.12

  • Aleksa

    14:54 // 10. 12. 2023.

    Koliko su smesni ovi NVO pa znaju ovi iz EU da je njihova najveca "donacija" Srbiji uoravo Vučić. Pre Vučića bilo 5-6 gladnih goava uvek u sukobu te hoce ovo te nece ono, sad imaju jednu goavu gladnu al znaju kako da je drže i odrzavaju. Narod je polupismen, nekada se bavio poljoprivredom i politika ga nije interesovala. Ova intelektualna Srbija to je nastalo tek nakon dolaska jevreja, cincara itd

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: