Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:00, 3. 2. 2024.

Nišlije pozivaju Vučića da svojom "škodom" obiđe ulice grada

Prijavi problem (3) Udarne rupe i dalje najčešće muče Nišlije; foto: Čitalac

Nezadovoljni izgledom ulica, udarnim rupama i trotoara u Nišu, koji su i neki od najčešće prijavljinih problema na aplikaciji Južnih vesti, građani pozivaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se svojim privatnim automobilom “provoza” ulicama Niša.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Eleonora

    13:07 // 3. 2. 2024.

    Pobratimili se Doljevac i Dobrujevac pa znanjem unapredjuju Nis.

    • Nikola

      18:52 // 3. 2. 2024.

      Ovako, slikaj pa na mejlove šalji slike rupa.

  • Penzionerka

    13:31 // 3. 2. 2024.

    Nis je jedan zapusten, prljav i ruiniran grad i to sve zahvaljujuci nesposobnoj vlasti. Grad ne funkcionise, niko nije nadlezan za nista.Bravo, Sotirovska.Da imas bar malo obraza, podnela bi ostavku. Tvoji kapaciteti su MZ Dobrujevac.

    • Мирослав

      17:25 // 3. 2. 2024.

      Е, сад сте претерали. Каква М. З.!? Не знам ни да ли би шупу могла да води.

  • sax

    14:59 // 3. 2. 2024.

    Palanka bio i bice, sa sve zapregama, rupetinama, sokacima, smecem,i treba mu ouzeti status grada!

  • Бата Рака из Ниш

    15:09 // 3. 2. 2024.

    Не може, прешо на летећу Шкоду.

  • Jonca

    15:10 // 3. 2. 2024.

    Zamislite neku civilizovanu zemlju u Evropi, ne mora u svetu, gde se predsednik poziva da se bavi ovakvim stvarima. Ali posto je ovo njegova drzava, a ljudi oko njega i koga sluze samo marionete i poltroni, onda nije cudno. Zahvaljujuci tim poltronima i dosljacima koji prave selfi i obukli stikle, grad izgleda gore nego Doljevac, a mozda gore i od Batusinac

  • Goran

    15:55 // 3. 2. 2024.

    Sramota za grad nis kopa ko gde stigne vanredni radovi prikljucci za nadogradnje kopa ko gde stigne a izvodjaci rafova daleko bilo kako zakrpe rupe dogovor dil po nekoliko puta idti posao se radi strasno nikada gore nije bilo u nisu sveopste dtanje raspad sistema!

  • Auttrikter

    17:09 // 3. 2. 2024.

    Znamo te "gradjane", kojima je vučić dobar a ne valjaju svi ispod njega. A, ko drži i ne menja unistiteljku Niša? Đilas,Solak ili sudija Majic?
    Manite demagogiju i humor na koji se niko ne smeje, zna se ko vedri i oblaci, zahvaljujuci zatucanom narodu s juga Srbije.

  • Sonja Buzdumovic

    17:21 // 3. 2. 2024.

    Ali stvarno me sramota sto zivim ovde .Jezivo je do nepodnospjivosti .

  • Bb

    18:00 // 3. 2. 2024.

    Užas krpačine na sve strane.

  • Nislija

    19:34 // 3. 2. 2024.

    Ovo zaista prestavlja teror prema građanima..Postavlja se ozbiljno pitanje da li su nadlezni uopste normalni.U glavnoj ulici Obrenovicevoj kod “Margera” u trecem gradu po velicini u Srbiji stoji vec mesecima unazad iskopan asfalt i sva ivozila prelaze preko zemljane podloge. Da je malo pameti i odgovornosti to bi bilo sanirano u roku od 24 sata.Sta dalje pricati o periferiji kada je centar ovakav.

  • Miljan Cvetkovic

    21:09 // 3. 2. 2024.

    Mokranjceva je katastroffffffaaaaa

  • HAOS

    21:49 // 3. 2. 2024.

    Malo je reci da smo klasicna unakazena kasaba! Ali registracije moraju da se plate za odrzavanje puteva...Nemci i Francuzi bi blokirali ceo grad u ovakvom stanju...Ali mi smo nebeske b.....! I svi komentarisu,pricaju i nikom nista,oni pune stekove i racune,mi lomimo automobile,i toliko o tome.Nista bez blokade celog grada,sa zahtevima,koji su dosledni svih nas u 21 veku.

  • daca

    01:39 // 4. 2. 2024.

    Vidi balon salu OS Kralj Petar, raspada se mesecima tik pored ulice, ali to niko "ne vidi" cak ni sa onih debilnih kruznih tokova. Nigde kante za djubre, zbog namestanja tendera...

    • Гага

      16:29 // 4. 2. 2024.

      За ул.Војводе Путника,неко ће морати на робију,кад'-тад';а могло је по две коловоз. траке,без непотребних кружних токова,од Апелац.суда до Н.гробља?!

  • the dusan

    05:47 // 4. 2. 2024.

    viljuške 20000
    amortizeri 30000
    stabilizatori 6000

    ima se para za bacanje to li mislite ?

  • Dragan

    07:37 // 4. 2. 2024.

    Nis avetinjski grad sa zombiranim stanovnistvom...da nam posalju nekog "experta"iz BG izgleda...ovaj ruzicasti haos se sto godina ne moze ispraviti...pogledajte tvrdjavu simbol ovog grada...kocke ispadaju,bacaju ih u Nisavu...kakvog li ce dokazanog sposobnog gradonacelnika dovesti ako pokradu na lokalu,ili ce nam ostaviti vec poznatu unistiteljku jos 4 godine

  • Nislija iz Janka Veselinovica

    11:22 // 4. 2. 2024.

    Tako nam i treba kada smo ovce.Najuzi centar grada je ruiniran.Ulica Janka Veselinovica se godinama, ne samo ne popravlja, nego se i ne cisti. Štroka.

    • Гага

      16:19 // 4. 2. 2024.

      Ех,да је једина...Коперникова,"Радних бригада"...суво лишће од пре више год. ....нигде једне корпе за отпад...Бангладеш у Нишу;Ниш у Бангладешу?!

  • Robin Hud

    12:28 // 4. 2. 2024.

    Tu skodu, sto mu je "poklonio" bata pre 10-ak g, vise ne vozi niko. Sada imaju celu SRB pa biraju sta ce o nasem trosku koristiti. Inace, bata i kumovi moze sada da mu poklone najskuplje dzipove i milione evra, kada ode sa vlasti jer je osiguran mafijom da ce morati i kasnije da "poklanjaju" i ne mora odmah da im naplati

  • Petar Kostic

    15:14 // 4. 2. 2024.

    Sto se bre bunite pa sve ste rekli kad ste pre nekoliko vremena dali glas za pobednika ili niste mozda znali da su to raznorazni Ljubici, Medjarci, Sotirovski, ... Pa neka Vam je

  • Гага

    16:14 // 4. 2. 2024.

    ...још боље,циганским таљигама...било би примереније...gipsy taxi of Nish...Nish is Bangladesh...or no?!?

  • Naissus

    17:22 // 4. 2. 2024.

    Vučić dolazi u Niš za Sretenje pa eto prilike tim "građanima" da ga lično provozaju a posle obećanja da ga ponovo glasaju. Kao što uvek i biva, zar ne?

    A što se grada i stanja u njemu tiče, ja sam već nekoliko puta rekao i ostajem pri tome. FULL STOP! Nema drugog rešenja jer ovi ne znaju drugačiji jezik. Samo jezik bahatosti, kakvi su i oni sami

  • ђура

    17:38 // 4. 2. 2024.

    Нека прво аутомобилом улицама прође Председник Сaвета грађана , општински одборник , посланик , Ми истарство за локалнусамоуправу , и на крају АВ !

  • gnjida naprednjačka

    05:21 // 5. 2. 2024.

    Mučenik, vozi raspalu Škodu cccc

  • Dragan

    15:51 // 5. 2. 2024.

    Kad bi prošao Borskom,posle poslednjih kopanja za gas,ostao bi bez točkova,a neki naši i bez funkcija.Ulica je inače i bez levog trotoara.Katastrofa.

  • Dragan

    22:48 // 17. 2. 2024.

    Pa valjda ima neko ko pre PreCednika treba da unisti kola9sluzbena).Mislim da ulice u Kojevu gde je rat lepse izgledaju,slika i prilika naprdnog haosa i nebrige9sem za svoj dzep)...jug je interresantan samo pred izbore,a uskoro ce poceti da pljuste obecanja,ali posle 2027,treba srediti BG za EXPO...nazdravlje...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: