Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:10, 21. 7. 2011.

| Društvo

Nove prodavnice polovne robe u Leskovcu

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
1

LESKOVAC – U poslednja dva meseca u Leskovcu je otvoreno pet prodavnica u kojima se prodaje polovna garderoba nabavljena iz inostranstva.

Na vidnim mestima prodavnica “sekond hand” istaknuta su obaveštenja da se radi o robi koja je dopremljena iz Nemačke, Italije, Engleske, Belgije, Holandije i drugih zemalja zapadne Evrope.

Prema proceni prodavaca, odnosno vlasnika ovih dućana, interesovanje Leskovčana za kupovinu polovne robe je veliko, a to se tumači kvalitetom robe, ali i besparicom.
Cene polovne robe najčešće se kreću od 150 do 300 dinara, a subotom je najveće interesovanje kupaca, jer je tada u Leskovcu pijačni dan.

Većina kupaca, što je posebno zanimljivo, ne znaju da se radi o polovnoj robi, a tržišni inspektori upozoravaju da, pored cena, mora jasno da se naznači da je reč o garderobi koja je već upotrebljavana, ali vlasnici retko isticu obaveštenja da je roba polovna.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • polovni mobilni

    15:30 // 21. 7. 2011.

    Kao sto i vecina kupaca mobilnih telefona nezna da se u privatnim buticima prodaju polovni telefoni kao da su novi! Prema informacijama od mt:s-ih i Telenor-ovih predstavnika u privatnim buticima mobilnih telefona prodaju se ustvari polovni telefoni,kupljeni od nasih ljudi u inostranstvu, bez da se kupci informisu da su to polovni telefoni, a tesko je provaliti da su polovni jer su u pitanju samo dobro ocuvani mob. telefoni. Pa inspekcijo izvoli i pokreni ovo!

    • VladimirWB

      16:05 // 28. 7. 2011.

      Pa ko jos ide u butik da kupi mobilni telefon?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: