Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:50, 18. 8. 2023.

“Prijavi problem” u Nišu: Vozači sami obezbeđuju rupe, pešaci hodaju ulicom zbog šiblja na trotoarima

ppp 9 Komunalni problemi "tradicionalno" najbrojniji; foto: čitalac

Nišlije se preko aplikacije “Prijavi problem” i dalje najviše žale na komunalne probleme, a ovog puta su to rupe, neprohodni trotoari, divlje deponije, buka, ulična rasveta i drugo. Ima i onih koji traže “ležeće policajce” u svojim ulicama, ali i onih koji traže odštetu ili sanaciju delova poseda koji su oštećeni prilikom javnih radova.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Boško

    11:03 // 18. 8. 2023.

    Niš ne zaslužuje status grada,jer je postao kasaba,sa neuređenim ulicama,zgradama,bez dovoljno zelenila,sa propalim fasadama,bez planske izgradnje.Dovoljno je samo šta građani pišu u tekstu.Neko će morati da ide u zatvor kad bude pao most na ulazu u Medoševcu,zbog prolaska šlepera
    težine 35tna,a dozvoljena nosivost 11T?Kada bude uskoro most pao molimo se
    samo da niko ne pogine!! 2stuba popusti

  • Komšija sa OŠ Kole Rašić

    14:00 // 18. 8. 2023.

    Samo cekam jedan dan da proleti neko dete iz školskog dvorišta u moje. Škola je totalno neobezbeđena, samo goli zasek bez ikakve ograde.

  • Ivica

    15:55 // 18. 8. 2023.

    Nisu bitne rupe i rastinje na putu i okolo puta,nisu bitni pešaci i ostali učesnici u saobracaju. Zato je bitno da se operu pare na zastitnoj ogradi po bulevarima koju umesto neke firme iz Niša radi firma iz Beograda. Sve je otišlo dodjavola,grad nikad nije bio zapušteniji i prljaviji . Gradonačelnica je sklopila milionski ugovor sa MEDjARCIMA da sredjuju ulice za uzvrat ista dobije kuću... BRAVO!

  • Var tehnolog

    17:59 // 18. 8. 2023.

    Ogromna vecina ovih,koji prijavljuju priblem su glasaci sns ili bojkotasi izbora ! Nikada necu prijaviti problem ili slikati, zbog ovakvih pomodara,samozivnika i skorojevica,koji misle samo na sebe ! Glasali i ne obracaju se svom odborniku ili vecniku, pa ce sad, JV da pomognu ! Kad dodju izbori,pljuju po Vama ! Gde ste na protestima, protiv gradske anarhije ?

    • Zika

      18:58 // 18. 8. 2023.

      Odakle li ti samo ovo?!?! Ja NIKADA nisam glasao ni za Slobu, ni za Dacica, ni za Seselja, ni za AV niti za ikoga slicnog. I sta ti ima mene da etiketiras? I sta moze da se postigne protestima, kada oni reci ne razumeju?

    • Aca

      12:41 // 19. 8. 2023.

      @Var tehnolog
      Pa i glasaci JULa, SPSa i SNSa imaju pravo da promene ugao posmatranja zivota i da ukapiraju u kakvom mulju zivimo. Mozda nece prihvati odgovornost ali za pocetak neka otvore oci. A ti ako mislis da si bolji od njih to znaci da tvoje ponasanje treba da bude bolje nego njihovo. Na osnovu cega bi onda imao misljenje da si bolji ako se ponasas kao gore nevedeni ljudi?

    • Zlobnik II

      16:06 // 19. 8. 2023.

      @Var tehnolog : Auuuu... gde ih pa ti dirnu ... vidiš da svi "šmelcuju" !

  • Tatjana Radovanović

    07:50 // 19. 8. 2023.

    Sve pohvale za Tamaru Radovanović!
    Nadam se da će rešiti i moj problem prokišnjavanja krova u stanu. Problem traje već ,dva meseca a upravnica zgrade ništa ne preuzima.

    • Auttrikter

      21:02 // 19. 8. 2023.

      Jel Tamara potpisala da ti upravnica ima mandat ? Ajd da se pravimo ludi, sa pilecim pamcenjem !Ako ne mozete da smenite upravnicu,jel svako gleda sebe,tuzi stambenu zajednicu ,dovedi vestaka i ressvas stvari ! Ovako, budi sigurna da je upravnica deo sns price i da je nije briga za tvoj stan ! Vazno da uzima pare za nerad !

  • Berija

    19:54 // 19. 8. 2023.

    Problem je Sotir i njegovi NESPOSOBNI čauši, a najviše kalif koji ga postavi na divan.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: