Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:52, 31. 1. 2024.

U Nišu majka poklonila ćerki bubreg

800x600_operacija-1-operaciona-sala Prva uspešna transplantacija ove godine; foto: JV / Tamara Radovanović

Priliku za lakši život bez svakodnevnih dijaliza pre dva dana dobila je 30-godišnjakinja kojoj je majka poklonila svoj bubreg, a direktor niške Kardiohirurgije, gde je tim specijalista i medicinskog osoblja obavio transplantaciju kaže da se obe uspešno oporavljaju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ivana

    17:19 // 31. 1. 2024.

    Sad cu da prof napisem krivicnu prijavu zasto je omogucio gradjanima ovod dela Srbije da imaju jednu ovako opremljenu kliniku. Zato ga svi postuju.

  • Iskra

    17:28 // 31. 1. 2024.

    Devojci zelim brz i uspesan oporavak , svima koji su ucestvovsli u ovom komplikovanom zahvatu sve pohvale.A direktoru ove klinike veliko srce i hvala.

  • Dr Milicu zato vas Nislije vole.

    18:52 // 31. 1. 2024.

    Curi zelim sto brzi oporavak.Sve to nebi bilo moguce da nije dr Milic opremio kliniku najsavremenijim aparatima.Higijena samo takva.Hvala doktorima.

  • Ima i onih koji ga mrze

    06:52 // 1. 2. 2024.

    Ima i onih koji ga mrze zbog toga sto je doveo i izgradio kardiohirurgiju u Nisu,zato sto vodi racuna o osoblju,zato sto voli i vodi racuna o pacijentima,jer nema privatnu kliniku i ne radi privatno i nije srebroljubac,jer njihova klinika ne izgleda kao da je u Srbiji,zbog mnogo jer…Javnost mora da trazi prijavu na uvid i KO JE POTPISAO PRIJAVU i da vidimo koliko kr to para”pokrala”kardiohirurgija

    • Darko 78.

      12:50 // 1. 2. 2024.

      Pa srecom ti mrzitelji su velikoj manjini.Mrze ga oni kojima ne odgovara red i rad.Da pacijentima bude lakse lecenje.Ali ga velika vecina voli i ceni.

  • Sasa

    16:29 // 6. 2. 2024.

    Sve pohvale prof. dr Milicu i ekipi koja je uradila transplantaciju. Posebno profesoru Milicu, legendi niskog zdravstva i njegovoj ekipi mladih doktora na Klinici za kardiohirurgiju, posebno doktorima Vladi, Kamenovu i Milosu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: