Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:17, 18. 1. 2022.

U niški Prekršajni sud stiglo 20 prijava za organizatore protesta, 127 građana traži sudsko odlučivanje

protest niš Sumnja se da su nezakonito organizovali proteste; foto: T. T.

Prekršajnom sudu u Nišu do sada je stiglo 20 zahteva policije za pokretanje prekršajnog postupka zbog organizovanja protesta 4. i 11. decembra, dok je među građanima koji su dobii prekršajne naloge zbog ometanja saobraćaja 127 njih podnelo zahtev za sudsko odlučivanje. Iz Suda kažu da postupci nisu hitni i da još nijedan nije okončan.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Filozof

    23:34 // 18. 1. 2022.

    Jovanjica, Krusik, Savamala, Air Srbija, Telekom, EPS, Aerodrom Nikola Tesla, BWF, PKB, Zeleznica Srbije, helikopter, RTB Bor, Zelezara, novac Kanadske tetke, sverc oruzja, respiratori na polu crno, Ruski spijun, Kopernikus, Pancicev vrh, spot o Oliveru, prodaja oruzja MUP-a firmi GIM, falsifikovane diplome i doktorati, avion kao poklon vlasnika Galenike Vladi Srbije, mogu da sacekaju ...

    • Milun Parking

      16:34 // 19. 1. 2022.

      lažne diplome i doktorati su sramota za stranku.

  • Аца лопужа

    22:11 // 18. 1. 2022.

    Молим лепо-кад осудите Ђуку бизона та кршење полицијског часа и угрожавање безбедности грађана и њихове имовине паљењем бакљи по крововима,јавите се да причамо. Или је то ова власт на страни Рио Тинта и штит његове интересе?

  • Bojan Todorovic

    20:50 // 18. 1. 2022.

    Režim se plaši, uskoro će totalno da pukne i svesni su toga botovi jadni bedni

  • Pera

    19:22 // 18. 1. 2022.

    Postoje sudki procesi koji traju decenijama, što nije pohvalno za nezavisno sudstvo i njihov ''savestan'' rad. Koliko će ovi sporovi vremenski da traju?. Pitam za drugara!. Izgubio LK......

  • Zorica

    10:06 // 19. 1. 2022.

    Policijo trebas hapsiti ove manipulatore sa vlasti i ove strance koji nas truju i koji nam uzimaju plodno zemljište. Policajci razmislite malo svojom glavom

    • Ispod slema mozga nema

      10:52 // 19. 1. 2022.

      Nemaju oni gospodjo svoju glavu. Nemaju oni ni cast ni obraz. Da imaju cast i obraz u ovu drzavu bi se znao red i zakon bi bio isti za sve. Ali oni okrecu glavu na stranu kad vide besna kola i opasnog baju al zato odlicno treniraju strogocu i pisu kazne na sirotinju i pitome ljude. Jel ste nekad videli policajca u sluzbeni auto da ima vezan pojas? Na hiljade puta sam ih video da voze i telefoniraj

    • Knozi

      22:41 // 19. 1. 2022.

      Ispod slema Gnjilane kruške.Sta pa vi ocete.Nisu oni naučnici.Da su naučnici bavili bi se intelektualnim radom.Oni znaju mesto lopate da drže palicu.

  • Cveja

    19:57 // 18. 1. 2022.

    Miselu nece bude tesko prljave stvari da radi.Ma sta ga briga. Budi Misel kakav si bio od uvek.Posten, sa karakterom.

  • SB

    23:56 // 18. 1. 2022.

    Iskreno, ne znam kako funkcioniše ovo nazovi pravosuđe u Srbiji, ali ako se priznaju presedani, zar nije bilo nekog neprijavljenog okupljanja 2019. godine, čiji organizatori nisu sankcionisani jer je bilo "spontano"?

    https://www.juznevesti.com/Politika/Miting-podrske-Vucicu-i-u-Leskovcu-naprednjaci-kazu-da-su-se-okupili-spontano.sr.html

  • Smuk

    16:41 // 19. 1. 2022.

    A, be...ludje...znaje li se "čovek" ili "čoveci" koji pišu i prijavljuju?Imaju li mozak ili IČ /HIČ - na Erdoganovom jeziku/ nemaju?Kako ih nije sramotá od njihove dece,nije ih stra' od Boga?I u Aušvicu, Treblinki, Mathauzenu ... svi su "radili svoj posao" a 6.000.000 ljudi je izgubilo glavu! "Komandna odgovornost" - glupost da ne može biti gluplja,izvršioci su krivi! Ma, nek se gone! Idioti !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: