Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:46, 27. 9. 2010.

| Društvo

Uskoro nove pokretne stepenice

Autor:S.S. i B.G.Izvor:Južne vesti

NIŠ - Pokretne stepenice koje bi trebalo da budu montirane na ulaze u podzemni prolaz u centru Niša, stigle su i trenutno se nalaze pored ulaza u podzemni.

Ipak, još se ne zna kada će početi njihova montaža.

U Direkciji za igradnju grada kažu da će biti puštene u rad za dve nedelje. Dragan Videnović, portparol Direkcije kaže da će se postavljanje uskoro obaviti, ali se čeka firma koja će ukloniti nadstrešnice iznad stepenica.

- Instaliranje stepenica ne traje dugo. Tako da će u roku od dve nedelje preduzeće “Eurolift” obaviti sve pripremne radnje da one prorade - rekao je Videnović.

Ipak, u gradskoj Upravi za komunalne delatnosti kažu da je realniji rok da posao bude završen mesec dana.

- Još nisu obavljene sve pripreme za ugradnju. Čeka se da Direkcija potpiše sve preostale ugovore, a uklanjanje nadstrešnica je samo jedan od njih – kaže Dejan Jovanović, načelnik Uprave.

Jovanović kaže da će demontaža nadstrešnica biti iskorišćena da se obavi kompletna reparacija, pa će tek tada biti vraćene, a da će na proleće biti montirane potpuno nove.

U okviru rekonstrukcije ulaza u podzemni prolaz nedavno su postavljene i dve specijalne platforme za invalidna lica.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • meda

    12:14 // 28. 9. 2010.

    Pa sta ako se sve radi po dva puta???


    Shodno tome ko upravlja izgradnjom i kako upravlja, dobro je da se ne radi po 5-6 puta.
    2 puta je ultra efektivno.

    Za 3 meseca ce opet popravljati pokretne stepenice jer su ove stradale od kise =(

  • Ivan Milovanovic

    10:05 // 28. 9. 2010.

    Stare su se nekako pokvarile na nacin da ne mogu da se poprave..hm.. dobro ajde to i da poverujemo (jedva). Ali davati pare za popravku starih nadstresnica a onda na prolece davati pare za izradu novih - to je van svake pameti! Zar nije moglo to malo bolje da se koordinira pa da se sklone stare, postave stepenice i postave nove?! Ne, opet, sve mora dva puta u ovom gradu..

  • Brana Stanic

    01:54 // 28. 9. 2010.

    ZAsto biti prosto ,kad moze komplikovano? Jel da gospodo iz direkcije,da li je ovaj grad,a i drzava toliko bogata da sve radi po dva puta, stepenice vec postoje koje mogu da se osposobe i rade,njima je potrebno samo malo sredjivanje ali vi ste raspisali tender,uzeli nove i tako pokupili kajmak,kao i sa stepenicama u Kalci,itd,itd, vas ni sam Nusic ne bi mogao da hiperbolizuje ,sami sebi ste satira

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: