Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:39, 25. 1. 2023.

Reakcija "Aerodroma Srbije": Uvedene nove linije iz Niša, povećao se broj putnika, ugovori važe do 2024.

aerodrom Ignorisali pitanja novinara, reagovali nakon teksta; foto: D. P.

Iako iz preduzeća Aerodromi Srbije, u okviru koga posluje niški Aerodrom "Konstantin Veliki", više od nedelju dana nisu odgovorili na pitanja novinara Južnih vesti, reagovali su na tekst koji je objavljen, navodeći da su za 4 godine koliko je državni uvedene nove linije - do Beča i Malte, kao i sezonska do Krfa, da je ostvaren rekord u broju putnika, kao i da ugovori sa niskotarifnim kompanijama Ryanair i WizzAir važe do početka letnje sezone 2024. godine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dule

    18:23 // 25. 1. 2023.

    Sada je izvesno da će Ryanair i Wizz Air otići sa niškog aerodroma i da isti ide putem marginalizacije sa vrlo malim brojem linija i putnika.Cilj je da u Srbiji postoji samo jedan aerodrom i samo jedan grad.

  • Dete Senka

    19:00 // 25. 1. 2023.

    Ajd živi bili pa videli, evo pohranjujem ovaj tekst u bazu podataka. Vidimo se 2024.!

  • Var tehnolog

    19:21 // 25. 1. 2023.

    Saopstenje prevazilazi severnokorejska ! Znaci, zabole nas za narod, vazni smo mi, sto sisamo budzet, da nam bude dobro ,da postujemo dogovore vrhovnih i njihove provizije, cuvamo fotelje i volimo Beograd, iako smo selci, sto ga naselismo ! Ej, pucice te, kao mehur od sapunice, zato i gledate da se sto vise i sto pre nagrabite !

  • Zoki ajduk

    21:10 // 25. 1. 2023.

    Kam gi tri, te gi tri. Pa bili šes, pa bili
    Ako ne verujete evo pitajte moga brata lažova.

  • Mile

    21:30 // 25. 1. 2023.

    Bio danas na aerodromu.Ono je sramota,kao u Africi!Ali zato sat parkiranja skuplji nego na BG aerodromu.O izboru destinacija tek da ne pričamo.

  • Aviator

    21:54 // 25. 1. 2023.

    Umesto da se radujemo zbog novog terminalna (veci komfor,kvalitetnija usluga) i nove aerodromske opreme (veca bezbednost saobracaja) mi se zanosimo sa neistinama i prosto zelimo da verujemo da smo provincija,nebitni, nesrecni...Cinjenica je da su neke linije ukinute ali su neke i uvedene. Ako hocete realnu sliku, analizirajte druge slicne aerodrome u Evropi,videcete da je ta pojava svuda prisutna.

    • Evropljanin

      11:52 // 26. 1. 2023.

      Na drugim mestima u Evropi se ne nameštaju tenderi za avio kompanije, ne zapošljavaju se radnici preko stranke nego zbog kvalifikacija za odredjeni posao, direktori institucija su stručni ljudi, a ne poslušnici partija na vlasti

    • Milena

      13:04 // 26. 1. 2023.

      Prijatelju, pogledaj koliko je linija bilo pre godinu dana, a prebroj ih u aprilu 2023. (dovoljna je matematija do 4. osnovne skole). Pa se zapitaj za koga se gradi taj novi terminal.

  • branislav

    22:46 // 25. 1. 2023.

    Da nije razlog odlaska neperspektivnost aerodroma koji je limitiran godišnjim brojem putnika ugovorom Srbije sa ,,Vinci,,koncesijom za N.Tesla Bgd??
    Toliko o ravnopravnosti Gradjana...

  • Cica

    23:05 // 25. 1. 2023.

    Zašto ne vratite liniju Niš Podgorica?Sad je potrebnija nego pre 10 gog.Hvala

  • Siky67

    23:43 // 25. 1. 2023.

    Da pojasnim ako neko nije razumeo odgovor "Aerodroma Srbije". Dok bude važio ugovor sa avio kompanijama Wizz i Ryan do tata će i aerodrom biti "živ". Posle toga sledi katanac, što su Nišlije svojim odnosom prema ovoj situacije i zaslužile. Ionako nas ima sve manje u ovom gradiću.

  • Ja, Sofronije

    00:45 // 26. 1. 2023.

    I posle se gade kad južne provincije skandiraju "mrzim Beograd" na sportskim skupovima!
    A kad udare magla i vetrovi, dobar je i Niš da se sleti, m ???

  • SARKAZAM

    11:22 // 26. 1. 2023.

    A šta je sa kargo transportom sa niškog aerodroma. Ukinuli su kargo transport odmah nakon poklanjanja aerodroma državi. Najveći prihodi su dolazili odatle a ne od jeftinih aerodromskih taksi. Od tih jeftinih taksi najveću dobit je imao grad. Što bi rekli u onoj pesmi: imali smo sve a sada ni jedno ni drugo"

    • Hepek

      11:57 // 26. 1. 2023.

      Pa bio jedan kargo let pa se srušio . A unutra oružje . Sad kad su provaljeni uštumeli se . Sve se nadaju da i Evropljani slabo pamte . Probaće " kargo " za godinu dana ili dve ponovo . Samo da ratovi potraju do tada . Odprilike dotle ćemo i imati komercijalne letove , tako da imamo još malo vremena za tutanj ( mada možda ne i toliko pošto se naša vlast trudi da nam vrate vize ) .

    • Hepek

      13:25 // 26. 1. 2023.

      Bio jedan kargo let pa se srušio . Prevozio neke petarde , navijačke rekvizite . Od tada nema karga .

    • Pera

      13:49 // 26. 1. 2023.

      A u avionski kargo transport se pa tek razumete... Sludjen narod... To tek ne zavisi mnogo od menadzmenta aerodroma. Njegovo je samo da obezbedi uslove... Niski aerodrom ima jako skromne mogucnosti za kargo transport i tu mnogo ne moze da se popravi stvar...
      Pronadjite relevantnog i informisanog sagovornika (to sigurno nije Fly ovaj onaj...) pa nek vam objasni.

  • Robim Hud

    15:02 // 26. 1. 2023.

    Oni racunaju u nove letove od Ni-Bg!!?? Taj let je uveden da se dopune putnici od Bg jer odatle postoje sve destinacije. Pored toga to je linija koja treba dazameni linije od Nisa jer do tih destinacija da se leti ali mnogo skuplje. Ko je leteo do Begama sigurno zna koliko je beogradjana i i okoline Bg letelo od Nisa

  • Zlobnik II

    17:19 // 26. 1. 2023.

    A , kam ga kontrolni toranj za koji EU dade pare , od pre 3-4 godine ?
    Pojedoše ga miši ? Bolje rečeno - pacovi!

  • Milan

    17:37 // 26. 1. 2023.

    Preuzimanjem aerodroma od strane drzave prestala su da vaze sva pravila Ryanaira po pitanju cekiranja karata, unosenja kofera, restrikcije njegove veličine i prioriteta ulaska u avion. Jednostavno namerno ukines sva pravila po kojima posluje kompanija u celom svetu a posle govoris da je sama htela da ode. Bravo za Mihajla "nišliju" !!!

  • posmatrac

    09:27 // 13. 2. 2023.

    Sve strucnjak do strucnjaka ostavlja komentar u vezi onog o cemu njema pojma

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: