Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:34, 17. 7. 2017.

| Hronika

Na Gradini pronađena droga sakrivena u čarapi i donjem vešu

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Drogu sakrili u čarapu
Drogu sakrili u čarapu; foto: Uprava carine

Carinici su 14. jula na granici sa Bugarskom, u automobilu “BMW X6” u kome je bila tročlana porodica, kod 25-godišnjeg oca pronašli marihuanu i hašiš, umotane u čarapu, kažu u Upravi carina. Sutradan su u donjem vešu 31-godišnjeg vozača automobila “BMW M6” pronašli kutiju cigareta, u kojoj je bilo sakriveno nešto više od 15 grama heroina i oko 6 grama kokaina.

Prvi neobičan slučaj zaplene bio je u petak 14. jula, kažu u Upravi carine, kada je na Gradini za detaljnu kontrolu na izlazu izdvojen “BMW X6”, francuskih tablica.

U kolima je bila tročlana porodica francuskih državljana, pojašnjavaju, a prethodno su kazali da nemaju ništa da prijave za kontrolu.

Međutim, tokom pregleda u jednoj od torbi pronađeno je oko 20 grama marihuane i oko 10 grama hašiša, u zamotuljcima oblepljenim crnom izolir trakom, pa potom umotanim u čarapu. Kao vlasnik torbe sa narkoticima u čarapi prijavio se 25-godišnji otac porodice - navode u Upravi carina.  Krili drogu u pakli cigareta pa u donji veš Krili drogu u pakli cigareta pa u donji veš; foto: Uprava carine

Sutradan su carinici na istom prelazu pronašli nešto više od 15 grama heroina i oko 6 grama kokaina, kažu, dok su detaljno pregledali “BMW M6”, austrijskih tablica. U njemu su bila dvojica državljana Austrije, dodaju, a putovali su u Tursku.

Prilikom detaljnog pregleda, u samom automobilu nije pronađeno ništa, ali je tokom ličnog pretresa, kod 31-godišnjeg vozača, u donjem vešu pronađena kutija od cigareta, u kojoj je bilo sakriveno 17 plastičnih kesica sa heroinom i kokainom - kažu u Upravi carina.

Manje količine različitih narkotika su, dodaju, zaplenili u saradnji sa policijom, koja ima dalju nadležnost u oba slučaja, jer je reč o krivičnim delima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: