Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:41, 2. 8. 2011.

| Hronika

Zapaljena tri kombi vozila

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
leskovac, policija

LESKOVAC - Policija je lišila slobode N. J. (26) i N. J. (30) iz Niša, koji su zapalili tri kombi vozila i sumnja se da su 16. jula u Zemunu, na kupalištu Lido, protivpravno prisvojili putničko vozilo marke "lančija", kojim su se dovezli do Niša i svakodnevno neovlašćeno koristili za vožnju.

Ukradenim  vozilom su 23. jula u jutarnjim časovima osumnjičeni su došli u selo Vinarce u blizini Leskovca, benzinom polili i zapalili tri kombi vozila vlasništva oštećenog B.S. parkirana u dvorištu njegove porodične kuće. Posle paljenja kombi vozila, njih dvojica su ukradenim vozilom pobegli u pravcu Niša, ali su zbog neprilagođene brzine kretanja izazvali saobraćajnu nezgodu.

Sa mesta nezgode su pešice otišli u Niš, gde ih je policija pronašla i lišila slobode. Prilikom utvrđivanja identiteta, N. J. je policiji na uvid dao falsifikovanu ličnu kartu sa lažnim imenom i prezimenom koju je koristio u svakodnevnom životu. N. J. od 2007. godine nalazi u bekstvu od kad je za njim raspisana centralna poternica.
Policija intenzivno traga za licem po čijem nalogu su N. J. i N. J.  zapalili kombi vozila i oštećenom prouzrokovali veliku materijalnu štetu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: