Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:33, 22. 1. 2014.

| Kultura

Održan završni sastanak projekta "CULTOUR"

Autor:D.M.Izvor:Južne vesti
IMG-9745.JPG

Krajem prošle nedelje, u mestu Varšec u Bugarskoj, održan je završni sastanak partnera u okviru projekta Promocija kulturnog turizma u pograničnom regionu (CULTOUR). Ovaj projekat, koji je podržala Evropska Unija kroz IPA pregranični program Bugarska-Srbija, reallizovan je kroz partnerstvo Privredne komore Vraca - kancelarija u Berkovici, Agencije za regionalni razvoj i poslovni centar Vidin, Regionalne privredne komore Zaječar i Regionalne privredne komore Niš.

Sastancima u Berkovici i Varšecu 16. i 17. januara prisustvovali su predstavnici svih partnerskih organizacija u projektu - Miglena Asenova, menadžerka projekta, Gergana Markova, Petja Voičeva, koordinatorka projekta iz Agencije za regionalni razvoj i biznis centar Vidin, Svetozar Nikolov, tehnički asistent. Iz Regionalne privredne komore Zaječar prisustvovali su Tatjana Račić, koordinatorka projekta i Dejan Tošić. Regionalnu privrednu komoru Niš predstavljli su Aleksandar Popović, koordinator projekta i Dejan Petković.

Slika 2

Tokom sastanka, partneri na projektu su detaljno razmatrali realizovane aktivnosti, probleme na koje se nailazilo tokom realizacije, kao i na rezultate, rokove i indikatore projekta, trenutne aktivnosti ali i očekivane rezultate. Partneri na projektu razgovarali su o održivosti rezultata projekta i o načinima kako rezultate projekta uključiti u aktivnosti organizacija u budućnosti. Na kraju sastanka učesnici su razmatrali mogućnosti za buduće prekogranične aktivnosti i nove projekte vezane za turizam, odnosno druge potencijalne zajedničke aktivnosti koje bi mogle biti korisne za obe strane. Sastanak je bio dobra prilika za diskusiju i o drugim važnim aktuelnim pitanjima i pitanjima .

Podeli sa prijateljima
KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: