Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:00, 21. 8. 2022.

Bane Jovanović: Smeniti one koji predlažu poskupljenja u Nišu

bane jovanović Traži smene; Foto: M. Z.

Niški odbornik Branislav Jovanović traži smenu nadzornog odbora u JKP “Naisus“ zbog predloga da voda i kanalizacija u Nišu poskupe 30 posto. Jedan od lidera grupe “Niš, moj grad” navodi da rukovodstvo Vodovoda nema osećaj za realnost jer se ne povećavaju plate i penzije, a oni traže novo, u nizu poskupljenja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • dragan

    12:26 // 21. 8. 2022.

    Bane banana prica o mukotrpnom poslu u politici. Ono nije uopste lako da se zadovolje svacije alavosti i fantazije. Muka je to.

    • Kozaa od Juznu Moravu

      17:37 // 21. 8. 2022.

      Gore navedeni naslov upropasti nas grad, mi koji smo pre 20-ak godina dosli u Nis, grad je bio varos u pravom smislu te reci a sada je kasaba bez fontanu ispred mosta.

  • Бата Рака из Ниш

    13:23 // 21. 8. 2022.

    Логика треба да је другачија:
    Навијати за сва могућа поскупљења, што већа и још, још, још...

    • Smuk II

      16:57 // 21. 8. 2022.

      @Бата Рака ... : Samo po malim mestima i opštinama... gde spada i "grad" Niš !

  • Marina Adamović

    13:32 // 21. 8. 2022.

    Još niko nije pitao predsednika Skupštine zašto nije uplatio obećan novac aktivisti BANKE DOBROČINSTVA?

    • Дес - пот

      14:19 // 21. 8. 2022.

      Полако Марина с ту уплату, прво да ги обрне па ће ги врне!

  • Mihajlo crni

    13:42 // 21. 8. 2022.

    Tako je Bane, u tvoje vreme, pored škole u Humu i nove u naselju B.Bjegović, izgrađene su i dve škole na 5m2 km u Rujniku za 2 đaka,i G.Komrenu za 20.

  • Jovan

    14:50 // 21. 8. 2022.

    Da podsetim Branislava Jovanovića poznatijeg kao Bane banana da je vodovod Vrelo , njegova kapitalna investicija iz koje su pokrali masi para a sistem desset puta preprojektovan i na kraju unakažen do te mere da je potpuno nefunkcionalan, te je sušta glupost da propalom niškom vodovodu namećete kamen oko vrata, koji pola ne pripada geografski području grada Niša.

  • Pera

    15:28 // 21. 8. 2022.

    Šta hoće ovaj bivši komunista? Da još bude na državni kazan?

  • DedaR

    16:04 // 21. 8. 2022.

    Još pijemo vodu iz azbestnih cevi, nisu zamenjene, Nemačka dala donaciju da se iste zamene, zašto se ne menjaju, gde su pare otišle!?

    • Ila

      21:00 // 21. 8. 2022.

      Na nove Škode....

  • Milan Medijana

    16:58 // 21. 8. 2022.

    Zasto ne objavite da kanalizacija poskupljuje za preko 80 posto. Izgleda da smo bas u g.....

  • Dragan vv

    17:05 // 21. 8. 2022.

    Hitne promene u niškom vodovodu. Ako moze u Beogradu, moze i u Nišu. Aman gradonacelnice, preuzmi odgovornost i inicijativu i postavi strucne ljude u preduzecu od vitalnog interesa sa funkcionisanje grada. Nemoj da se iza tebe kriju tudji sicardzijski interesi.

    • Torpedo

      18:56 // 21. 8. 2022.

      Koga da postavi ? Svi iz sekte, gledaju da se ogrebu, ne znaju nista sta je proizvodnja vode i nista ne rade ! Na kalemarskim fakultetima se ne uci ovakva tehnicka i zivotna oblast, tako da placene diplome za preduzeca i grad ne znace nista ! Kakva gradonacelnica, takvi i direktori !

  • Inzinjer Petrovic

    17:09 // 21. 8. 2022.

    Pokazalo se jos jednom da ovakvi sistemi ne trpe partijske inprovizacije. Mora da se ljudi sa dokazanim znanjem i iskustvom postave u vodovod na celo sistema kako bi se isti oporavljao

  • Dragica ins

    17:14 // 21. 8. 2022.

    Nema mesta ni vremena za medjusobne optuzbe i trvljenja. Mora da se i vlast i opzicija sloze oko imena koja stvarno mogu da spase ovaj sistem koji jedva i da radi i na misice se odrzava. Urazumite se. Tvrdim strucno da su problemi sa vodom i kanalizacijom svakog dana sve veci.

    • Seljak

      20:41 // 21. 8. 2022.

      @Dragica ins - koja bre opozicija? gde ti živiš? u Nišu nema opozicije. Svi oni pr.e u istu tikvu, samo se pretvaraju da su ovi ili oni.Njima je bitno da što više para namaknu u svoje džepove. Koji vodovod? jel ti vidiš ko vodi vodovod? čovek ne zna ni hemijsku formulu vode, da zna kako i gde se proizvodi, a njegov vrli mentor izvisio za poslanika i sad pogubio kompas,

  • Nislija u srcu

    17:27 // 21. 8. 2022.

    Sta se isprecilo izmedju nislija i najzdravije vode sa planinskih izvora? Nestrucno, bahato i korumpirano rukovodstvo i nemar nadleznih da tome stanu na put. Ne mogu i ne smeju niciji privatni i licni interesi biti iznad dobrobiti svih nislija. Nije ovo ni kasarna, ni aerodrom, ni drustveni stan, niti limuzina. Oko vode ne sme biti trulih kompromisa. Nislije ocekuju hitno reagovanje grada

    • Srce u Nišliji

      20:47 // 21. 8. 2022.

      @Nislija u srcu - nije nemar nadležnih, već nestručnost, umišljenost i bahatost. U Glavnom štabu pokondirene dopisnice nema ni jednog, ali ni jednog stručnog lica koji se razume u vodosnabdevanje, kao uostalom što se ne razumeju u ništa drugo.Pojedine iz njenog okruženja samo interesuje da si namaknu neki evro u džepče.

  • Goran

    21:35 // 21. 8. 2022.

    Čitajući komentare vidim da u inat Banetu komunalije u Nišu treba da poskupe !?!?

    Da nije tragično bilo bi smešno.

    • Бата Рака из Ниш

      07:20 // 22. 8. 2022.

      Не разумеш ти то...

  • Sasa

    23:33 // 21. 8. 2022.

    Ukinuti gradske opstine u Nisu, kao prvi znak odgovornog odnosa vlasti prema poreskim obveznicima i smanjiti broj zaposlenih u javnom sektoru.
    Opsti interes ispred politikanstva.

    • Boki

      08:07 // 22. 8. 2022.

      @Sasa - delomično sam saglasan.Trebalo bi raspustiti - ukinuti opštinu Mediana i Crveni Krst zato što bukvalno ničem ne služe nego da se isprđuju po kafanama,Beogradu,Novom Sadu i turističkim destinacijama po Srbiji.Većih lopovčića nema od Medijanaca, rasterati tu bagru.Obavezno smanjiti broj zaposlenih u javnom sektoru,naročito u vodovodu,Pošti,JKP Medijani,Parking servisu i Objedinjenoj naplati.

    • Palilulac

      09:57 // 22. 8. 2022.

      Nekadašnji predsednici mesnih zajednica imali su veću vlast i značaj nego danas predsednici gradskih opština.

  • Nesa

    09:41 // 22. 8. 2022.

    A ti babana kad si bio na vlasti,odnosno direktir zavifa za urbanizam nisi se bunio sto si izdavao upotrebne dozvole nekima za 15 dana a nekima za 2 godine.
    Jer si u to vreme lepo ,,ziveo,,.
    A sada se bunis sto ce voda poskupeti.
    Pa gde to ima,da kaze jedan Banana koji je bio u Nisu dok je njegovi bili na vlasti i radio je sta je hteo i davao je ubotrene dozvole kome ,,je hteo, !

  • Uvlakac

    14:43 // 22. 8. 2022.

    Ziveo nam v.d.direktor istoricar, tehnicka direktorica HTZ ovka, savetnik sa srednju skolu i zavrsen fakultet u Srbiji dok je on bio u inostranstvu, glavni mutivodic nabavljac i ostali njima bliski. Samo vi trosite, a povecacemo cenu pa neka nislije placaju. Mora da se uvede red, da se zna ko placa a ko trosi

  • Spasoje

    15:43 // 22. 8. 2022.

    Au, vidis li Bandjure diko nasa, glavni borce za pravdu, kontroloru vlasti, sta se desava sa ovog tvog kandidata istoricara u vodovod. Uso u kohabitaciju sa svim retrogradnim snagama i puni svoje i ko zna cije dzepove. A ti, crvenis i gutas knedle. Brzo ga menjaj ako se ti jos pitas.

    • Smuk II

      19:39 // 22. 8. 2022.

      @Spasoje : Misliš da Bandžur zna za sram ? Grešiš , grešiš...

  • Naissus

    18:02 // 22. 8. 2022.

    Najveci problem kod Baneta je taj sto ume da kritikuje odlicno ali kad treba da se radi .... to je "mukotrpan posao" a ukoliko nema interesa u tome, onda je jos mukotrpniji. Za jedno je u pravu. Imali su daleko bolje rezultate od ovih ali kad se sve sumira, sabere, podeli, oduzme, ovaj grad je u zadnjih 20 godina dobio NISTA! Kako trenutno stvari stoje, Slobina je drzava bila Diznilend

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: