Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:11, 22. 7. 2023.

Dimitrije Dimić za “15 minuta”: Štrajk glađu je krik za spas naroda u Srbiji

Nested Sequence 31.00_00_31_21.Still001 Dimitrije štrajkuje glađu od 17. jula; foto: JV

Već šesti dan student prava iz Niša Dimitrije Dimić štrajkuje glađu ispred Predsedništva u Beogradu, kaže da je izmoren, ali da neće odustati. Za “15 minuta” rekao je i da nije član nijedne stranke ili organizacije, pozvao opoziciju da se ujedini i poručio da je njegov potez krik za spas naroda.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Miljan profesor

    13:12 // 22. 7. 2023.

    Svaka reč mu je na svom mestu...Svi mi trpimo u nedogled nakaradni sistem,pljačku i šta nam se servira.Velika podrška za mladića. P.S. komentari koji poručuju ej mali radi nešto pametnije,idi na fakultet,beri maline ili ne možeš ništa protiv našeg "velikog vođe" ili ti si isti kao onaj,ovaj itd...Znajte da potiču od INTERNET TIMA sns-a koji ima zadatak da kontroliše i zbuni javno mjenje.

    • Smuk II

      14:30 // 22. 7. 2023.

      @Miljan profesor : Tako je ,profesore !
      "U svakom kukolju ima i žita",te je sasvim razumljivo što "dušebrižnici" , da kažem pod "empatijom" misle samo o sebi i svom "dužničkom ropstvu" koje su prihvatili ! Ne znajući da svojim "delovanjem" rade i protiv svoje dece a i protiv tudje dece! Proći će i ovo "Zlatno doba" /za neke/ i naći će se i "oni" a i njihova deca - na ulici! Sami su sebe žigosali

  • Zika

    13:30 // 22. 7. 2023.

    Bravo za momka ali spas je za tebe da prekines strajk i da se posvetis sebi.

  • Gagi

    14:01 // 22. 7. 2023.

    Kako moze da se ujedini opozicija gde su neki za EU poput vlasti a drugi protiv EU? Protestima ne moze da se srusi ova prozapadna vlast. Zapad rusi samo vlasti koje su protiv ulaska u EU nasilnim protestima ili ratom, valjda je to svima jasno. Narod je protiv EU dakle i protiv vlasti i protiv pro-evropske lazne opozicije. One stranke koje su narodne i protiv EU su demonizovane i medijski satrte.

    • profesor

      20:00 // 22. 7. 2023.

      Tačno ovo što si napisao je razlog zašto imamo SNS na vlati. Ako ti misliš da su preobučeni radikali proevropski i ako su ti alterantiva njima nepreobučeni radikali, onda si ti opzicija ne vlasti, nego Srbiji.

  • Ко Си Ти

    14:22 // 22. 7. 2023.

    Младићу ко је теби дао право да нешто захтеваш у моје име - све то што ти тражиш ја оспоравам и не одобравам.Ти,као појединац имаш право да нешто предложиш а већина ће одобрити или не.Ултимативно не пролази нигде па неће ни код нас.Гладуј,нико ти не брани,али то што захтеваш неће и не сме проћи.

  • bk

    15:04 // 22. 7. 2023.

    Bravo momak, SVI treba da izadjemo i pokazemo ovom nakaradnom rezimu da ovo ovako vise ne moze.

  • Werko

    20:57 // 22. 7. 2023.

    Lepo je rekao dečko, koji je vaš predlog, šta da uradimo?

  • Ton

    22:52 // 22. 7. 2023.

    Bravo, Dimitrije! Večeras si prekinuo štrajk kao junak! Shvatio si, iako si veoma mlad, da postoje zdraviji vidovi borbe za bolje društvo!Bravo, mladi, zrel Čoveče!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: