Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:15, 30. 5. 2012.

"Pirotski naprednjaci" u lokalnoj vlasti

SNS Pirot JUZNE VESTI

Grupa građana Pirotski naprednjaci biće deo buduće lokalne vlasti u Pirotu. Buduću lokalnu vlast činiće i predstavnici URS-a, Koalicije za Pirot, DS-a i liste SPS – PUPS.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Od stra lek nema!

    17:54 // 30. 5. 2012.

    IZ straha od opozicije.A ovaj konobar da vrati nelegalno kupljeno zemljiste oko svoje piljare u naselju "Tanasko Rajic".

  • PILOTI

    17:58 // 30. 5. 2012.

    Izbezumljena faca,sa jogurtom do sada su sa vozackom dozvolom za traktor vozili avion i zato su takvi rezultati njihove vladavine.

  • Milan

    14:56 // 31. 5. 2012.

    Pa jel da Pirotski Naprednjaci bejase opozicija Vasicevoj tiraniji :) Vasaih kupio s jedno mesto u opstinsko vece nije nicudo kad su tu korumpirani carinici, doktori i ostali koje je g.Nikolic najurio iz SNS-a a sad se vidi koliko je bi u pravo jer su bili spremni da ga izdaju za kutiju praznih obecanja.

    • Cvetko

      08:29 // 1. 6. 2012.

      Za eptete tipa "korumpiran" i ostale Vama svojstvene izraze koje su deo Vašeg vokabulara ide se na sud ako ih ne pokrijete dokazima!Pljujte nekog drugog,ove ljude ostavite na miru!

  • vlasta

    11:31 // 1. 6. 2012.

    Pirotski ds je sramota za ovaj grad,isto mišljenje imam i za ldp,ali oni su pukli ionako,a i ovi će već do sledećih izbora...sa takvim bezveznim likovima pirotskom "vladaru" je lako bilo da manipuliše....i naravno izmišljeni pirotski naprednjaci,sad se vidi čiji su izum.

  • Djordje Ivkovic

    10:56 // 3. 6. 2012.

    bivsi pirotski Naprednjak
    Sramota, bez imalo dostojanstva saglasiti se na predlog konobara da se udalji odbornik sa sedanice zbog izrecenih istina. Razumem dr. Stojanovica, smestio je svoj zadnji deo tela u fotelju Veca, za dobar honorar, posto nije mogao da bude ni direktot bolnice ni predsednik opstine i na kraju daj sto das Vasicu. Ali mi nije jasan Goran Mancic kako je on mogao da glasa za taj predlog?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: