Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Balkansko prvenstvo

  • Milan Mihajlović dzudista Kinezisa

    Džudista iz Niša postao šampion Balkana

    U konkurenciji od desetak zemalja, koliko ih je učestvovalo na Balkanskom prvenstvu za seniore, našlo se i petoro džudista Kinezisa. Iako su se svi odlično borili, njih troje se u Niš vratilo sa medaljama oko vrata, a šampion Balkana u Skoplju postao je Milan Mihajlović.

    (3) detaljnije
  • Legionari Backi Petrovac

    Nišlijke ponovo najbolje na Balkanu u "powerlifting"-u

    U konkurenciji takmičara iz zemalja regiona i gostiju iz Poljske najbolje su se pokazale devojke iz niškog kluba Legionari. One su osvojile tri zlata i jedno srebro, zbog čega je ekipa iz Niša proglašena za najbolju u ženskoj konkurenciji.

    (1) detaljnije
  • Biciklizam

    Leskovački i niški biciklisti uspešni na svim frontovima

    Parabiciklisti iz Leskovca osvojili su dve bronze na Evropskom Kupu u Slovačkoj, a Nišlijka će biti član biciklističke reprezentacije Srbije. Takođe, takmičari klubova Dubočica i Naissus su, uprkos jakoj konkurenciji, ostvarili dobre rezultate na međunarodnoj trci u Crnoj Travi.   

    detaljnije
  • Ragbisti niškog Radničkog na "Čairu" protiv Radničkog sa Novog Beograda

    Niški ragbisti u plej-ofu Balkanske Super lige

    Pobeda na "Čairu" nad Radničkim sa Novog Beograda rezultatom 28:10, obezbedila je niškim ragbistima plasman u plej-of Balkanske Super lige. Duel sa Partizanom, koji je na programu sledećeg vikenda, odlučiće o tome ko će zauzeti 1. mesto u grupi A.

    detaljnije
  • U niškom klubu kažu da zbog manjka novca nije više takmičara moglo da krene na Balkanski kup; foto: S. R.

    Niškim kik-bokserima dve zlatne medalje na Balkanskom kupu

    Kao i gotovo svake nedelje, Kik-bokseri kluba Niš u svoj grad se vraćaju sa odličjima. Ovog puta, oni su na Balkanskom kupu, u jakoj konkurenciji od preko 500 boraca iz 10 zemalja, nastupili sa 3 takmičara, a svaki je osvojio po medalju, od čega su dve najsjajnije. Nikola Lazarević i Novak Radulović postali su šampioni, dok je Natalija Savić osvojila bronzanu medalju.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: