Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:11, 25. 11. 2020.

Lige u punom jeku, a Grad Niš sportskim klubovima skraćuje termine za treninge

Humanitarni meč OŠ Dušan Radović Projovic Aca Jovanovic Raul Igor Lazic Sale "Mika Antić" i "Duško Radović" jedine dostupne brojnim klubovima; foto: JV / M.J.

Sportski objekti koje klubovi u Nišu koriste za treninge i utakmice, moraće da se zatvaraju do 17:30, odluka je gradskog Štaba. To znači da će u nekim salama, nekoliko timova koji se nadmeću u najvišim rangovima, morati da dnevno podele termin od svega dva i po sata, iako se većina liga i dalje održava i igra. U Beogradu sportski klubovi imaju termine do 23 sata, a Niš je za sada jedini grad koji je klubovima, među kojima je i 6 superligaških, skratio vreme za treninge i nadmetanja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Mara

    11:41 // 25. 11. 2020.

    Pametno

    • VP

      16:21 // 25. 11. 2020.

      Kako to moze da bude pametno? To nema ni malo logike. U Beogradu haos moze treninzi do 23h a kod nas do 18h, gde je tu logika? Samim tim sto to radimo smanjujemo napredak Niških klubova u sportu i razvoju nase dece. Ja ne razumem logiku da se treninzi završavaju do 18h, da nije mozda razlog to sto se korona širi posle 18h? Sve gluplji do glupljeg, sve gore mere iz dana u dan.

  • Dzamutka

    21:51 // 25. 11. 2020.

    Koga,bre,briga za sport i uspehe ! Klubovi su prcije sns lihvara i politikanata, koji gledaju svoj licni interes i da se nesto ogrebu !

  • MC

    10:15 // 25. 11. 2020.

    S obzirom da i vaterpolo klub i plivački klubovi koji koriste SC "Čair" za svoje treninge moraju sve trenažne aktivnosti da završe do 17.30h, da li možete da saznate i objavite informaciju da li takva odluka utiče na dostupnost "Čair"-a "građanstvu" za korišćenje?

  • gari

    19:03 // 25. 11. 2020.

    Ma samo napreDNO!!!!!! Teretane pune "ko oko", niko ne nosi masku, KAKVA SOCIJALNA DISTANCA, mlade "omladinke" bez maski djipkaju uz fitnes na pola metra jedna od druge... Teretane i kladionice ZATVORITI PRVE !!!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: