Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:51, 4. 8. 2014.

| Sport

Odbojkaši Niša počeli pripreme

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
ok nis
Odbojkaši Niša odradili prvi trening u parku Čair; foto: Vanja Keser

Treningom u parku Čair Odbojkaški klub Niš počeo je pripreme za sezonu u Prvoj ligi u kojoj su ambicije da tim pokuša da obezbedi plasman u Superligu.

Prozivku je izvršio novi trener Saša Stefanović koji je na prvom treningu imao na raspolaganju 12 igrača, a narednih dana ekipi treba da se priključe Milan Mijalković, Aleksandar Pejčić, Stanko Nečevski, Aleksandar Ilić, Mirko Vulović i Nikola Ždraljević koji je na pripremama sa juniorskom reprezentacijom.

Na prozivci su bili Đorđe Jakovljević, Predrag Pržić, Dušan Jović, Milan Kostadinović, Milan Stojković, Dimitri Tošić, Andrija Rakić, Milan Stamenković, Ivan Ristić, Aleksandar Grujić, Luka Đurović i Nikola Šribar.

- Očekujem ozbiljan pristup treninzima i obavezama. Jedini smo predstavnik ovog dela Srbije u ovom rangu takmičenja. Svako gostovanje će nam biti teško, ali će i gostima biti teško kada dođu u Niš. Želimo da osvajamo bodove i na strani - ističe Saša Stefanović, trener Niša.

ok nis Ekipi su se obratili predsednik kluba Dejan Jovanović, potpredsednik Jelena Žarić-Kovačević i trener Saša Stefanović; foto: Vanja Keser

Nova imena ove sezone biće povratnik Milan Kostadinović iz Timoka, Đorđe Jakovljević iz Valjeva, Luka Đurović iz Mileniuma i Milan Mijalković koji je prošle sezone igrao na Kipru.

- Cilj nam je da u Prvoj ligi provedemo što manje vremena i da što pre odemo u Superligu. Mislim da ambicija nije nerealna i da može da se izvede. Nećemo da forsiramo, videćemo kako ćemo krenuti. Od prvih utakmica najviše zavisi. Uprava smatra da Niš zaslužuje da ima superligaša i napadamo Superligu - rekao je Dejan Jovanović, predsednik Odbojkaškog kluba Niš.

Prve nedelje odbojkaši će trenirati u parku Čair, ali i u teretani i na stadionu. Nakon toga je planiran ulazak u halu. Tokom septembra niški odbojkaši će imati i nekoliko kontrolnih utakmica, među kojima i protiv kragujevačkog Radničkog.

Takmičenje u Prvoj ligi startuje 10. oktobra.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: