Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:03, 5. 4. 2012.

| Sport

Poseta kuršumlijskim kik-bokserima

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
Poseta Kik-boks klubu 2
Poseta kuršumlijskim kik-bokserima

Tročlana sportska delegacija koju je predvodio proslavljeni bacač kugle Dragan Perić posetila je jedan od najtrofejnih kuršumlijskih klubova, kik-boks klub "Kuršumlija".

Članovi kluba održali su trening u kome su učestvovale sve kategorije ovog kluba koji okuplja oko 50 članova.

Nakon treninga, okupljenima se obratio Radomir Petković, rvač grčko-rimskim stilom koji je kazao da je impresioniran onim što je video od članova kik-boks kluba "Kuršumlija" i pozvao ih, kao i sve mlade, da se okrenu sportu i obrazovanju.To je najvažnija poruka koju je ova delegacija želela da uputi mladima.

Dolazak bivših šampiona inicirao je Mikan Velinović kako bi zajedno podržali aktuelne sportiste iz svih klubova, podstakli omladinu na bavljenje sportom i sticanje visokog obrazovanja, sugerisali predstavnicima lokalne samouprave da se mnogo ozbiljnije pozabave talentima i ostalima koji to zaslužuju.

Svečanosti u sali sportske hale u Kuršumliji, pored članova kluba i sportske delegacije koja ih je posetila, prisustvovali su šef odeljenja za ekonomiju i lokalni ekonomski razvoj, Dejan Jovanović, ispred opštine Kuršumlija, kao i sekretar Crvenog Krsta u Kuršumliji Milomir Nikolić.

Kik-boks klub "Kuršumlija" do sada je osvojio oko 30 medalja na raznim takmičenjima, a član ovog kluba je i prvakinja Srbije u kategoriji do 65 kilograma Marija Vukašinović.


Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: