Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:51, 3. 11. 2017.

| Zabava

Bioskop “Cineplexx” u Nišu slavi prvi rođendan

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
Sedišta
Godinu dana radi "Cineplexx" u Nišu; foto: Vanja Keser

Prvi rođendan najmodernijeg bioskopa u gradu, kako najavljuju iz “Cineplexx”-a, proslaviće u utorak 7. novembra zajedno sa Nišlijama u “Stop Shop”-u, a tog dana će karta za sve projekcije koštati 200 dinara.

Oni koji tada posete bioskop moći će da gledaju treći nastavak priče o super junaku Toru i uzbudljivi triler “Tragovi u snegu” - priču o agentu koji istražuje ubistvo tinejdžerke.

Ljubitelje horora očekuje osmi nastavak najuspešnije franšize ovog žanra „Slagalica strave“ koji donosi poznatu priču i još poznatijeg ubicu. Dok se istraga odvija, dokazi upućuju na jednog čoveka: Džona Kramera. Kako je to moguće? Čovek poznat kao Džigsou je mrtav više od decenije - piše u sinopsisu.

Na repertoaru je i “najkontroverzniji” ruski film “Matilda”, kažu u bioskopu, priča koja govori o ruskom carskom dvoru, poslednjim danima najveće moderne svetske imperije, ali i o baletu, stvaranju čuvenog Boljšoj teatra i ljubavi koja nikada ne umire.

Za sve one koji žele da saznaju drugu stranu najveće ljubavne priče svih vremena, na repertoaru je još jedan ruski film „Ana Karenjina: Sećanja Vronskog“. Ljubitelje akcione komedije očekuje film „Kingsmen: Zlatni krug“, o nezavisnoj međunarodnoj obaveštajnoj agenciji čiji je glavni cilj da svet bude sigurno mesto - navodi se u opisu.

Prikazivaće se i filmovi za najmlađe - "Moj mali poni", "Mali Bigfut" i "Čudovišta iz moje porodice", sinhronizovani na srpski jezik.

Snižene cene ulaznica za rođendandske projekcije su već u prodaji, a sve detaljne informacije su dostupne na sajtu bioskopa “Cineplexx”.


Prvi “Cineplexx” porodični dani uskoro u Nišu

Najpopularnije filmove za najmađe iz protekle godine i svetska premijera filma “Čudo”, kako najavljuju iz bioskopa “Cineplexx” prikazivaće se od 9. do 15. novembra.

Sve postojeće i buduće korisnike Cineplexx bonus i Porodičnog film kluba očekuje specijalna cena bioskopske ulaznice za filmove sa „Porodičnih dana“ - 180 dinara za 2D i 280 dinara za 3D. Karte su već u prodaji na blagajnama bioskopa - dodaju.

Tokom „Porodičnih dana“, na velikom platnu biće prikazano čak 25 filmova, među kojima se nalazi osam novih naslova, šest nagrađivanih filmova i jedna svetska premijera.


Veče posvećeno ženama u bioskopu

Nastavak komedije “Opasne mame 2: Božić” prikazivaće se 9. novembra od 20 sati i tada će biti pripremljen prigodan program za žene, koje će moći da dobiju i poklone.

Za odličnu atmosferu će se pobrinuti i neverovatni momci u kostimima Deda Mraza. Slikajte se sa njima u našem bioskopu, podelite svoju fotografiju na fejsbuk ili instagram profilu uz hashtag #CineplexxOpasnaMama i „najopasniju“ damu nagrađujemo specijalnim poklonom - najavljuju.

Mila Kunis, Kristen Bel i Ketrin Han repriziraju svoje uloge u komediji smeštenoj u dobrostojeće čikaško predgrađe, piše u opisu filma, kojim vladaju supermame, koje odlučuju o tome šta je prihvatljivo ponašanje, a šta nije. Veseli trojac će se ovoga puta suočiti sa stresom koji sa sobom donose praznici s porodicom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: