Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:12, 4. 5. 2015.

| Društvo

Foto-vest: Vozovi prolaze, rampe podignute

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
rampa
Na sreću, na pružnom prelazu kod Hilandarske i Njegoševe ulice vozači ostali pribrani; foto: N. P.

Za Niš već uobičajena slika - na dva pružna prelaza u centru grada proteklog vikenda teretni vozovi prošli, a da rampa nije spuštena.

rampa I rampa kod Jug-Bogdanove ulice često podignuta dok prolaze vozovi; foto: S. P. Fotografije su redakciji Južnih vesti poslala dva čitaoca i to u roku od 24 sata. Jedan od njih je podignutu rampu u trenutku dok prolazi voz kod Jug-Bogdanove ulice uslikao 1. maja oko 14 sati. 

Znam da nije ništa novo i da se već sto puta događalo, ali mislim da bi svaki put trebalo iznova dizati prašinu zbog ovakvih stvari - poručio je ovaj Nišlija.

Dan kasnije, uz komentar “rulet Železnica Srbije”, čitateljka je poslala fotografiju takozvane Margerske rampe, koja se nije spustila, a teretni voz prošao.

Podsetimo, nije retkost da ova rampa na početku Njegoševe ulice, kao i ona kod Jug-Bogdanove, ostane podignuta dok voz ide šinama.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dragoljub stamenkovic

    21:51 // 4. 5. 2015.

    A kada se pokvari semafor na raskrsnici da li stane drumski saobracaj ili se postuju pravila predvidjena odgovarajucim propisima ?!

    • mirsa

      22:32 // 4. 5. 2015.

      Stamenkoviću, sram te bilo! Za nespuštenu rampu nadležni direktor sekcije ŽS treba krivično da odgovara, kad ne podnosi javno ostavku zbog nefunkcionisanja sistema kojim rukovodi!

    • Milica

      12:48 // 5. 5. 2015.

      Zivim na raskrsnici gde semafori cesto #pucaju# i znam da i tu dodje do krkljanca.Ovaj narod na zalost ne zna da cita s.znake.Tu jos uvek vazi ko je jaci i veci.Najgori su soferi Nis-expresa i taksist

  • Dr.Pravdić

    21:09 // 4. 5. 2015.

    Izmeštanje pruge nije ni prošloj a ni ovoj političkoj, uvlakačkoj niškoj "eliti"na vlasti.Ali zato dižu ruke u Skupštini Srbije za zajmove Beogradu za metro,Prokop,obilazniceoko Borče, Ovče, mostove..

  • Borko

    20:45 // 4. 5. 2015.

    A sta je bilo sa izmestanjem pruge iz gradskog jezgra?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: