Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:08, 11. 4. 2016.

Stanari traže da Maksimović bude suspendovan

stanari Pres parlamentom zatražili suspenziju; foto: JV

Zakon o javnim preduzećima predviđa da direktor preduzeća bude smenjen ukoliko protiv njega bude podignutra optužnica. U takvoj situaciji je Slobodan Maksimović direktor niške Toplane, a iz Udruženja stanara traže da se Zakon poštuje. Perišić najavljuje suspenziju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ако већ нема

    17:43 // 11. 4. 2016.

    правне службе која би упутила Градоначелника, није реч о захтеву већ о закону...

  • Tačno!

    17:45 // 11. 4. 2016.

    Izmedju vlasti i opzicije je omerta.

    • Marko

      01:13 // 12. 4. 2016.

      Jasno da postoji, kada su "lideri" "opozicije" zaposleni u javnim preduzećima a gazde su im iz vlasti. Zar stvarno mislite da će Mikica zaposlen u Vodovodu ili Ćirković u EPS-u ozbiljno da kritikuju Perišića, ili Bulatovića?

  • Lj

    17:46 // 11. 4. 2016.

    Sadasnje rukovostvo koje vode Grad su kadrovi iz SNSa i to je model kao ne treba rukovoditi Gradom:
    Pozoriste, Divljana, Toplana, Vodovod,...
    Pola od njih su Bananini dojuceresnji drugari.
    Palama je u pravu, nema dnevnice, nema plate za sve one koji zele u odbornike, poslanike, vecnike, ... Onda bi dosli samo casne ososbe.

    • bi ste li radili za slavu?

      20:48 // 11. 4. 2016.

      Od demagoga poput Palme mi je muka. Ako može da prođe unakrsnu proveru imovine i prihoda, prihvatimo njegov predlog. Bio je pod lupom tima emisije "Insajder", tako da sumnjam da poštenjačina može da dokaže poreklo imovine. Neka svako naplati svoj rad, ali nemoj da se bahate, neka poštuju zakone ili neka budu sankcionisani za nepoštovanje zakona. Mislite svojom, a ne Palminom glavom.

    • ahm

      07:15 // 12. 4. 2016.

      e,ako hoces pare,napravi ih sam.Pa nisu to Holivudski glumci pa da budu placeni abnormalno u poredjenju sa ostalim gradjanima.Oni da su sposobni,hleb bi trazili na drugoj strani.

  • komsija

    20:13 // 11. 4. 2016.

    Da budemo precizni, nije se okupilo tridesetak gradjana nego 84.

  • djuram

    21:16 // 11. 4. 2016.

    A krivicna protiv direktora transfuzije?

  • slavko

    21:49 // 11. 4. 2016.

    Sad ce ovi SNS-ovci pred izbore sve da rade po zakonu,sad ce i da suspenduje ovog direktora,cak uveliko zamazuju oci ovom narodu sa ovim nazovi gradnjom ulica,zar mislite da smo svi ovde ludi?Grdno se varate jer u Nisu "DZABA STE KRECILI"

  • nepokorni gradjanin

    21:53 // 11. 4. 2016.

    Gradonacelnik ne poznaje zakon,jel to rekao???Boze nas zakloni od ovih SNSovaca.Da li zna da je vec zbog svih propusta koje je ucinio vec sam trebao da da ostavku i prizna svoju nesposobnost da rukovodi gradom?U ozbiljnoj drzavi je tako u Vucicevoj naopako.

  • Mića

    22:10 // 11. 4. 2016.

    Ozbiljna je laž da se opozicija složila da ne bude prenosa. Pa opoziciji je to bila jedina šansa da se pojave na televiziji.

    • Kalča

      22:44 // 11. 4. 2016.

      Pa, što "opozicija", ako se "nije složila", nije bojkotovala sednicu? Nego, opozicija je zaboravila na dostojanstvo. jer, ono što je do juče opozicija radila, to danas ova vlast radi. Nego, batal'te prodaju magle onima od čije sirotinje sasvim lepo i udobno živite i vi na vlasti i vi u "opoziciji".

    • Dexter

      00:59 // 12. 4. 2016.

      @Kalča
      Kako da bojkotuje jedinu priliku da iznese činjenice protiv vlasti? Kako bi ti inače sada znao za pronevere, da opozicija nije tražila sednicu i iskoristila je za diskusiju? I najvažnije: kako, za boga miloga, misliš da opozicija "udobno živi od sirotinje"?! Uz svu kritičnost prema bivšoj vlasti, pouzdano znam da ovakvih pronevera NIKADA nije bilo. Reći da su svi isti znači štititi lopove.

    • Kalča

      11:53 // 12. 4. 2016.

      @Dexter. Znao sam za pronevere ne samo ja, već ko god je hteo - čim se pojavio nalaz DRI. "Opozicija" se probudila tek kada je UPSS podeno krivične prijave. Inače, sa rasturanjem Srbije je krenuo Milošević, pa DOS i sada ovi esenesovski skakavci. U političkom zmijarniku nema nevinih.

  • fema

    05:53 // 12. 4. 2016.

    Ma,nema ništa od toga.Pojeo vuk,magarca

  • a šta je sa ostalima

    09:13 // 12. 4. 2016.

    E sad mi tek nije ništa JASNO a šta je sa nacelnikom uprave za imovinu , nacelnikom uprave za komunalne delatosti pa oni su još uvek NACELNICI ???? a 2014 su bili u pritvoru da li to znaci da su ljudi nepravedno tamo bili dva meseca ili ???

  • Zoran Nikolic

    10:01 // 12. 4. 2016.

    Samo izborni zakon koji bi omogucio da se glasa po imenu moze da donese promene. Ali to ne odgovara ni liderima opozicije jer se niko od njih nebi nasao u vlasti. Uostalom oni su i donosili ovakve zane

  • dragoljub stamenkovic

    10:26 // 12. 4. 2016.

    Треба удаљити Максимовића, сменити и гонити председника и чланове надзорног одбора.

  • shaft

    16:49 // 12. 4. 2016.

    Da,u Nemackoj,Francuskoj,Britaniji,ovde se sve na psovkama zavrsi!A,taman posla da se Farma i Parovi propuste!Ako Vam je dobro,onda nista!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: