Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:56, 12. 2. 2016.

| Hronika

Tablete za potenciju u gepeku, garderoba u rezervoaru

Autor:M. V.Izvor:Južne vesti
kese-sa-bocicama-za-lekove.JPG
Kesice sa bočicama za tablete; foto: Uprava carina

Carinici na Gradini su sprečili jednog turskog državljanina da preko granice prošvercuje skoro 2 kg tableta za potenciju, kao i jednog našeg državljanina da unese manju količinu ženske garderobe koju je sakrio u rezervoaru za gorivo.

Kako kažu iz Uprave carina, velika količina tableta za potenciju nađena je u “folksvagenu” ovog stranog putnika, nakon što je on rekao da nema šta da prijavi za kontrolu.

U prtljažniku je najpre otkriveno gotovo 300 praznih bočica za lekove sa etiketama. Iza vozačkog i suvozačevog sedišta, pronađene su kesice sa pet različitih vrsta tableta za potenciju. Bilo je gotovo 700 g tableta “steed power”, 350 g tableta “plant vigra”, preko 350 g tableta “tiger king“ i oko 1.000 komada tableta “kobra” i “porsche” - kažu u Upravi.

rezerovar Garderobu skrivao u praznom rezervoaru; foto: Uprava carinaDan pre toga, 11. februara je jedan 28-godišnjak prijavio carinicima da ima nešto malo tekstilne garderobe da prijavi, ali su carinici nastavili pregled i nakon toga. Tom prilikom su otkrili 6 ženskih haljina, 3 kompleta, 5 pari čizmica i 2 para patika za gorivo u praznom rezervoaru za gorivo, jer je u autu bio ugrađen plin.

Roba je privremeno zadržana.

Podsetimo, i prethodnih dana su carinici u 4 zaplene konfiskovali ogromnu količinu falš-garderobe

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: