Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:50, 28. 8. 2015.

Đuzi Stojiljkoviću posthumno Gran pri "Naisa"

filmski-7-vece foto: Vanja Keser

Žiri koji čine Branislav Zeremski, Dragan Mićanović i Vesna Čipčić jednoglasno je doneo odluku da  glavna nagrada "Filmskih susreta" pripadne nedavno preminulom Vlastimiru Đuzi Stojiljkoviću za ulogu Slaviše Petronijevića u filmu “Bez stepenika”. Proglašenjem pobednika završen 50. niški filmski festival.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Beda i zaborav

    23:58 // 28. 8. 2015.

    50. filmski susreti, ejjj 50. će već sutra biti zaboravljeni. Veliki i najveći doprinos tome je dala niška lokalna vlast i NKC. Tako će biti i narednih godina i onih nakon toga, sve dok se na ta odgovorna i direktorska mesta budu birale starlete a ne struka, iskustvo i organizacija ! Bedno i za zaborav, tako bi bio naslov ovog jubilarnog festivala, ako im je za utehu tako će ih pamtiti !

  • Nišlijka

    00:06 // 29. 8. 2015.

    Susreti sela se bolje organizuju od ovogodišnjih jubalrnih filmskih susreta. Možda je direktorka NKC-a bila dobra u organizaciji ovih prvih ali je daleko od sposobnosti za organizaciju i osmišljavanje filmskih susreta. Mogu da razumem da je ona na to mesto postavljena zbog nekih drugih kvaliteta ali struka definitivno nema veze sa tim !

    • Stanija

      18:05 // 29. 8. 2015.

      Na mesto direktora NKC nam nije potrebna starleta kako neko napisa, već stručnjak i neko ko ima iskustva, menadžer ali ne onaj megatrendovski ! Na žalost ova niška vlast ima samo starlete na lageru, loše studente i srednjoškolce .

  • CVETKO prvi

    18:39 // 29. 8. 2015.

    Bilo kako je bilo ! Videli ste i sami !!!???
    Ali je Riki svojim filmom “Stari Niš – moj Niš”, "obelio obraz ..." , pogotovo jakim , uvodnim rečima aktuelnih precednika opština . Da ne snimiše ono što oni rekoše, a rekoše ga sam* tako, propadoše 50-i FS. Interesantno je to što publika tj. mi počesmo da izilazimo !
    Da li je Riki hteo da snimi parodiju , ne znam, ali mu je uspela parodija !

  • Bojana

    20:01 // 29. 8. 2015.

    Slazem se u potpunosti sa predhodnim komentarima. Ovi filmski susreti nisu ispunili moje ocekivanje , s`obzirom da su jubilarni.. Medijska pokrivenost NULA, neljubaznost pojedinih redara(drsko ponasanje, koje sam osetila na svojoj kozi), prednost su imale propusnice a ne karte sto nikada do sada nije bilo, neorganizovanost obezbedjenja...

  • Bojana

    20:03 // 29. 8. 2015.

    Nastavak: Dekoracija bine katastrofa, nesposobni da dovedu glumce, svako vece film je kasnio.. Sve u svemu na skali od 1-10 ocena 2!!!!!

  • Lola

    11:09 // 30. 8. 2015.

    Toliko bedno pa nema ni komentara! GDE SU GLUMCI, dosli okrenuli i vratili se... A strucnjaci, pa oni su otisli ili odlaze. Nema ko, samo starleta...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: