Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:06, 23. 11. 2016.

EPS: Računi kasne zbog zastoja u štampi i kovertiranju

elektrodistribucija Računi stižu sutra; foto: JV

Nišlije koje još nisu dobile račun za struju za oktobar, kako kažu u EPS-u, mogli bi da ih očekuju u toku sutrašnjeg dana. Kašnjenje je, kažu, tehničke prirode.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Istine radi:

    19:54 // 23. 11. 2016.

    EPS je rešio da sam štampa račune za potrošače na teritoriji Jugoistočne Srbije, i niti su se u Beogradu spremili za to, niti su bilo šta na vreme učinili oko toga. Istina je da su do sada, uspeli da štampaju račune za pravna lica, ali i tek četvrtinu računa za domaćinstva !
    Tako da bi umesto izvlačenja i davanja neistinitih izjava trebalo da kažu gradjanima istinu !

    • Ivan Ognjanović

      08:20 // 24. 11. 2016.

      Najozbiljniju kompaniju u zemlji nam vode najnesposobniji ljudi u zemlji. Ovo ne sme da se desava. Sve sto unosi sumnju u ispravnost i posten rad, ne sme da se desava.

  • potrošač

    20:50 // 23. 11. 2016.

    da li je problem samo sa štampanjem računa. nema ih ni u elektronskoj formi.

  • Andrija Stanimirovic

    21:43 // 23. 11. 2016.

    A to što su čitali brojila 10. 11. Ko će platiti račun za 37 dana? Mućke garant

  • Dragan M

    23:49 // 23. 11. 2016.

    Ja sam uglavnom pratio svoje račune preko njihovog portal t.j. interneta, ali sada ne mogu da vidim svoj racun za oktobar, pa se pitam kakve to veze ima sa štampanjem i slanjem koverti, odnosno šta je stvarni razlog kašnjenja. U svakom slučaju - sramota.

  • Blackburn

    00:01 // 24. 11. 2016.

    Aha,ha,stare komunjarsko-radikalske metode kod zatucanih prolaze!Iako se ogromna vecina zali da nema racune,oni kazu "mali deo nije dobio"? Znaci,sta nam ,bednici mozete,imamo ledja,imamo vecinu,ne moramo nista da radimo,imamo starlete i neradnike u firmi,vi mislite da je kraj novembra,a mi vam kazemo da je maj,jer smo partijski dovedeni i nista nam ne mozete!Narod je na izborima rekao svoje!

    • dejan

      11:33 // 24. 11. 2016.

      Ima u tom EPS-u i postenih ljudi, radnika, koji odgovorno rade svoj posao, pre svega mislim na one ljude koji rade na terenu, seti se samo netako davnih minusa i i kidanja kablova od leda i td. EPS unistavaju samo i iskljucivo politicari, nestrucni kadar, partijski vojnici, kojih ma u ogromnom broju, uostalom kao i svako JP u gradu.

  • Persa Vučić

    02:46 // 24. 11. 2016.

    Na šalteru niške Elektrodistribucije sam novac za struju uplatila 25. oktobra i tako ostvarila pravo na 5 % popusta, ali na danas pristiglom računu piše da je novac uplaćen 28. oktobra - što je njihov način da od građana koji račun platenajkasnije 25. u mesecu ukradu tih 5 %. Predlažem da svaki put kada dobijete nov račun proverite datum vaše uplate. Ja ću na šalteru ED uložiti reklamaciju.

  • Dragan,Niš

    08:25 // 24. 11. 2016.

    Nije rok za plaćanje 25. u mesecu nego 28. da bi se ostvario popust.Ali je definitivno neki haos,naime odneo sam stanje za dva brojila a oni mi poslali dva ista računa za jedno brojilo a za drugo nema ni jedan pa moram ponovo u distribuciju.

  • pelivanovic zoran

    11:41 // 24. 11. 2016.

    A sta je sa racunima za Aleksinac??????

  • Dragutin

    11:51 // 24. 11. 2016.

    Potpuna laž. Imajući u vidu ko vodi EDS Niš nije ni čudo ni kada je u pitanju kašnjenje računa ni kada su u pitanju notorne laži. Ja svoj račun proveravam elektronski, računa još nema ni u e-verziji. Može svako lako da proveri.

  • Mm

    11:26 // 3. 12. 2016.

    Rok za placanje racuna i samim tim ostvarivanje popusta je 28. U mesecu.Svako ko hoce da plati racun ne mora da ceka racun i da krivi salterske radnike sto mu kasni racun vec moze posle 10. U mesecu da dodje sa starim racunom na salter i da plati.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: