Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:26, 4. 4. 2011.

| Društvo

Film "Tužna Morava" (video)

Autor:Jelena StojkovićIzvor:Južne vesti

VRANJE - Klub ekstremnih sportova u Vranju "Extreme“ napravio je kratak film o pravoj ekološkoj katastrofi na toku reke Južne Morave.

Priča „Tužna Morava“ je snimljen sa ciljem da javnost bude obaveštena o bahatom ponašanju ljudi prima prirodnim dobrima.

Sudeći prema snimcima, najgora situacija je na toku Morave od sela Zlatokop do Bresnice. Iz kluba ekstremnih sportova u Vranju poručuju da je film „Tužna Morava“ snimljen i prosleđen medijima kako bi šira javnost videla “ovu ekološku katastrofu” i kako bi se nadležni pozabavili rešavanjem ovog ozbiljnog problema. 

Kartak film "Tužna Morava"

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Tralalalala

    11:36 // 4. 5. 2013.

    No comment, sramota za drzavu i narod

  • RE

    09:24 // 6. 4. 2011.

    Prošle godine, kada je bila ona akcija očistimo Srbiju, ja i prijatelji smo čistili tok gabrovačke reke kod Ćele Kule. Kad samo manje više završili prolazi jedna žena, a vidi se da živi u blizini, i kaže: "Džabe čistite kad će sutra ponovo da bude isto". Može neko da uloži i milion evra, kad smo mi.....

  • Sasa jovanovic

    03:32 // 6. 4. 2011.

    Grehota i sramota unisrtava se priroda a vlast i dalje cuti.Gospodo ako vas je narod izabrao onda povedite racuna i o prirodi a ne samo vodite racuna koliko cete poskupeti secer i benzin.Ja pecam u tom delu i situacija je alarmantna i to traje godinama.Sramota posebno za gradonacelnika Vranja nikad nije otisao do reke da vidi kakav uzas se nalazi tamo.Pod hitno resavanje problema svih reka u Srbiji i bravo ovim momcima snimak je odlican.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: