Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:17, 6. 2. 2021.

Godinama čekajući nadležne u neasfaltiranoj niškoj ulici, stanari sami posipaju grebani asfalt

ulica Jezero posle kiše; foto: M. Đ.

Od kad je napravljena Ulice Bore Đorđevića Kokana u niškoj Opštini Pantelej njeni stanovnici tokom kiše gaze po blatu, a kada je suvo, kažu da ne mogu da otvore prozore zbog prašine. Iako je ova ulica na samo par kilometara od centra grada, kažu da niko od nadležnih ne obraća pažnju na taj kraj, pa su počeli i sami da prosipaju grebani asfalt. Iz Opštine Pantelej navode da su sagledali problem, pa uvrstili ulicu u predlog prioriteteta, a konačnu odluku o asfaltiranju trebalo bi da donese Direkcija za izgradnju grada.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Mara

    13:05 // 6. 2. 2021.

    Pametno.Uradite sami,koliko možete i nemani koga da molite.Kad ste već tako složan komšiluk(što je danas retkost)Za svaku pohvalu

    • Zox

      20:21 // 6. 2. 2021.

      Bravo na organizaciji,,,,,
      Vrticima kupujete zavese,tepisone,igracke, podmicujete vaspitacice sa 100g kafe i kutijom keksa, u porodilistu dajete 100e kao zahvalnost sto vas je porodio akuser koji uzgred za to prima platu, nastavnicima,uciteljicama kupujete rodjendanske poklone, skolama televizore i klima uredjaje, itd itd, mnogo je primera.
      Trebali ste da asvaltirate ,ipak je to za vasu decu

  • Zoran

    13:29 // 6. 2. 2021.

    Pa n8jw samo ta ulica ! Niska ulica jos gora, sve su to ulice u Pantaleju.Niska katastrofa. Svi su lagali. sad ce da vidimo novu gradonacelnicu.

  • Marko

    16:11 // 6. 2. 2021.

    ista takva je i Nikole Koleta Rašića

  • Alisa u zemlji čuda!

    17:17 // 6. 2. 2021.

    Kao što vidite ulice nisu bitne prioritet imaju fontane, ukrasi, osvetljenje kao u Beču, projekti za Energetiku koji nikad nisu zaživeli, kontejneri za Staklo a stakla nigde, eto tako stoje stvari .....a da kad dođu Izbori udostojiće vas lažnih obećanja OVAJ NAROD JE ISPAO NAIVČINA!

  • Maja

    18:26 // 6. 2. 2021.

    Može li neki novinar da obiđe ulicu Branka Denića Deve i onu babu što je pregradila ulicu, ono je za verovali ili ne!

    • Nemoj tako buduća bako!

      23:01 // 6. 2. 2021.

      Majo i ti ćeš jednog dana ostariti ko zna kakva muka je naterala tu Baku za to što je uradila, nije problem baka problem su političari koji su nam uništili živote i doveli do prosjačkog štapa!

  • Razbibriga

    19:27 // 6. 2. 2021.

    Sto li ovde kukate, Drvara u dva mandata birate ! Sobajle ste trcali da ga glasate !

    • Iskreno

      01:33 // 7. 2. 2021.

      Bravo za komentar! Skroz na mestu!

  • dejan

    21:26 // 6. 2. 2021.

    da li mogu novinari južnih vesti da obidju i izvrše popis neasfaltiranih ulica oko borske . bice začudjeni koliko ih ima, oko 30 i sve te ulice postoje više od 50 godina.

  • Posmotrač

    23:08 // 6. 2. 2021.

    Obećavali su dok Vam nisu uzeli sigurne glasove, sad kad su uzeli vlast mogu da rade šta im je volja.....svi su isti i pre dvadeset godina i ovi sada, ovo je užas šta nam rade nema kanalizacije, nema asfalta, povećali struju počeli da ruše velike sisteme, mobinguju rade šta požele mislim da je dosta bilo ćutanja političare treba bojkotovali, oni se samo slikaju njih ne interesuju naše muke!

  • nikola

    07:36 // 7. 2. 2021.

    ovakvig ulica ima koliko hoces u Nisu,a tek u okolini Nisa,bruka za grad....i kad se nesto asfaltira ili popravi to najvise traje do godinu dana!!

  • Stambolac

    09:35 // 7. 2. 2021.

    Molim JV da dodju u Rentgenovu ulicu (neparni deo, 25,23,21,19) i snime u kakvom blatu žive ljudi u kultnoj ulici, jednoj od najstarijih u gradu (moj stan je iz 1957.godine). Bio je Bulatović, snimio, obećao renoviranje komplet ulice. Dolazili su studenti gradjevinskog fak. da prave deca projekte, izabran je jedan projekat, lepo je. Ali ništa od realizacije. Gde je to stalo?

    • Torpedo

      16:52 // 7. 2. 2021.

      Obecanje otislo sa Bulatovicem !

  • Robin Hud

    09:52 // 7. 2. 2021.

    Dal se nadate nekakvoj reakciji (ne)nadleznih? Cesma na keju u nivou Jagodinmale je POPLAVLJNA DANIMA

    • Spaceman

      14:26 // 7. 2. 2021.

      Poplavljena je već nekoliko nedelja, više i nije česma već turistička atrakcija jagodinmalsko jezerce

  • a

    15:35 // 7. 2. 2021.

    A Radanska?

  • preCednik

    15:49 // 7. 2. 2021.

    Ista siutacija i u Sumarskoj ulici u naselju Pasi poljana. Kod nas je jos gore imamo komsiju koji je narucio grebani asfalt da malo ublazimo ovo blato koje gazimo a onda se neko od komsija nasao pametan pa pokrenuo tuzbu protiv komsije koji pokusava da pomogne.

  • Dragan

    17:59 // 7. 2. 2021.

    U Lozničkoj još i gore, mi nemamo ni grebani asfalt,ali zato imamo sve dozvole za asfaltiranje a i dale se davimo u blatu.

  • Helena

    18:01 // 7. 2. 2021.

    Može li neko da kaže gradonačelnici da Loznička ulica ima sve moguće dozvole za izgradnju i ušla je u plan za asfaltiranje i ništa se ne dešava sa tim

    • Nišlija iz Čalija

      18:29 // 8. 2. 2021.

      Ulica Momčila Milovanovića u Čalijama takođe.

  • Vrežinac

    09:04 // 8. 2. 2021.

    Zaječarska ulica, naselje Donja Vrežina, Niš. Ovde se može, kad je kiša, proći samo troskokom, skokom s morkom, ribarskim čizmama ili čamcem. Slična je situacija i u Radanskoj ukici kod Tri solitera u opštini Pantelej, ulica koja postoji preko 50 godina! Užas!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: