Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:16, 1. 6. 2023.

Krokodilu Miletu u Gabrovačkoj reci društvo prave ajkula Bilja i kornjača Smilja

1420646375 Nova družina kraj Gabrovačke reke; foto: Urbana gerila Niš

Višegodišnjem stanovniku Gabrovačke reke i njenog priobalja, krokodilu Miletu, zbog povoljnih uslova za život pridružili su se ajkula Bilja i kornjača Smilja, javljaju niški Urabani gerilci. Reč je zapravo o gumenim igračkama, kojima su aktivisti pokušali da skrenu pažnju na problem visoke trave oko korita Gabrovačke reke.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ivan

    15:57 // 1. 6. 2023.

    Visoka trava je i u drugim delovima grada, bukvalno svuda,
    a ne samo oko Gabrovačkog kanala.

  • Milan

    16:10 // 1. 6. 2023.

    Sramota za oviliki grad i potencijalno lep kej i Nisave i Gabrovacke! Em su maksimalno neiskorisceni em su maksimalno zapusteni. Dakle ni travu da odrzavaju ne zele a kamo li da bilo sta naprave na keju!
    Ne smemo ni da zamislimo kako bi bilo da naprave biciklisticke staze, trim staze, klupe, teretane na otvorenom, drvored ..

  • Vesna

    16:26 // 1. 6. 2023.

    Umesto što ukazuju, bolje bi bilo da pomognu. Neka se lepo organizuju i pokose tu travu.

    • Jelena

      19:40 // 1. 6. 2023.

      A zasto bi oni ili bilo koji drugi gradjani kosili? Zar ne postoje sluzbe u ovom gradu koje svi mi placamo? Razmislite pre nego komentarisete nesto, videcete nije tesko, a i ne boli. Ili vam je mozak zakrzljao od salame podriguse?

  • Srba

    16:54 // 1. 6. 2023.

    Neka ti “Urbani Gerilci” obrate malo pažnju i na bivše korito reke Nišave koja je preusmerena kod broja 6.,pa je tu sada ostala takozvana “mrtvaja”-smrdljiva, crna baruština koja služi kao deponija za bacanje djubreta lokalnim primitivcima koji tu žive,i takođe kao poligon za “lovce” koji pucaju na sve živo vikendom,a i na “ribare” koji upadaju u tudje posede da dodju do bare da “pecaju”-tj. loču.

    • Milutin M.

      12:33 // 2. 6. 2023.

      A zašto Vi i vaši prijatelji/komšije/rođaci ne obratite pažnju? Da malo probudite pažnju lokalne vlasti ili čekate da neko drugi to uradi?

  • miki

    17:17 // 1. 6. 2023.

    Prijatelju, na potezu od proleterskog mosta do kutinskog mosta ima i kornjaca i krokodila ali se ne vide od trave, a jos koji dan i koji pljusak, trava moze i T-reksa da sakrije. Do sada se taj deo kosio dva puta godisnje sa pet dobrih masina ali sada ne mogu da pridju zbog rovova za distribuciju. Mogli bi preko Brzog Broda ali povecava troskove transporta :-(

  • Džejn

    21:27 // 1. 6. 2023.

    Uskoro će da im se pridruži Tarzan.

  • Mile I.

    13:48 // 2. 6. 2023.

    Vrezinsko groblje je uraslo u travu i sikaru vislju od metra. A sutra su zadusnice. Kad treba naplacivati porez, gradsko zemljiste .... onda smo svi gradjani Nisa, ali kad treba pruziti neku uslugu onda smo gradjani drugog reda.

  • " Sokantno !", al stvarno

    00:27 // 3. 6. 2023.

    Nikad, znaci NIKAD zapusteniji bulevar nije bio! Ono je suma i siprazje, klackalice ni ne vire iz trave! Razumem da se ne kosi po kisi, ali ona izjava da trava poraste za nedelju dana onoliko je glupa,pa preglupa! Ono nije koseno od jesenas, a ne od prosle nedelje! Daj da stambene zajednice konkurisu za stocarsku subvenciju i kupe po pet koze za oko zgrade, za bedem, za igralista...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: