Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:54, 12. 1. 2016.

Novi direktor Doma srednjoškolaca iz redova zaposlenih

dom ucemnika Dom učenika čeka novog direktora; foto: DUSŠ

I pored toga što su se na sastanku niškog odbora Srpske napredne stranke čula razna imena potencijalnih kandidata za direktora Doma učenika, predsednik Upravnog odbora ove ustanove Miloš Sekulić kaže da je odlučeno da novi direktor bude neko iz kolektiva.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Snezana dom

    15:16 // 12. 1. 2016.

    Mogu reci samo hvale za ovog decka. Imala sam prilike da ga upoznam i porazgovaram. Sobzirom da za ovu funkciju ne prima nadoknadu vrlo predano radi svoj posao. Sve najbolje mladi predsednice.

    • Voja

      23:15 // 12. 1. 2016.

      HAHAHAHA inace Sekula sve radi iz ljubavi

  • misko

    16:53 // 12. 1. 2016.

    Gospodja-ce !
    Sta pricete "bravo predsednice"kada on kao predsednik up odbora prvi bio da se direktorka izabere jer je iz iste politicke opcije ne ispitati kakva je ta osoba. Sram ga bilo.

  • iva apostolovic

    17:21 // 12. 1. 2016.

    Konacno pravo resenje. A Sta reci o predsedniku UO o kome se malo sta zna a mnogima je pomogao. Cinjenica da radi a ne reklamira se na tv dovoljno govori o predsedniku Sekulicu.
    Ogromna podrska za njega sto nije dozvolio da Stanojkovic opet postavlja direktora kao sto je slucaj sa "Divljane" gde je postavio decka koji cak ne ume ljudski ni da govori...
    Kadrovi, nama trebaju kadrovi!
    Svaka cast!

    • JA

      18:45 // 12. 1. 2016.

      I tebe ce da pohvali Sekulic. Inace ni ti ne stojis dobro sa gramatikom kao i direktor decijeg odmaralista 'Divljana'. A posto je Sekulic iz Srpske napredne stranke i prijatelj sadasnje direktorke Sandre mozda ce i tebi da pomogne za neku direktorsku funkciju!

  • Alter Ego2

    17:28 // 12. 1. 2016.

    Hahahhah. Cekaj da vidimo koga ce da postavi Stanojko ovaj msm Moma. Hahhahaha ma vazi. Da nije toliko politicki neobavesten i da nije toliko politicki neiskusan znao bi ko je predlozio Sandru a ko je o tome odlucivao. Bolje nek se on drzi svojih radnika Toponice koji ce uskoro poceti da se vezuju za drveca i bandere okolo Toponice.F117 dijagnoza nepostojeceg politicara...

  • Nis u srcu

    17:51 // 12. 1. 2016.

    Znaci borba za vlast u tom Domu je udarna vest,pitanje svega.Sramota na sta se taj dom sveo,skandali,spletke i bolesna ambicija za funkcijama po cenu cega? Toliko nezaposljenih,a oni prave cirkus tamo,svi napolje!

  • Kako da ne....

    20:00 // 12. 1. 2016.

    Veliki strucnjak koji je prvo predlozio Novakovica pa ga uhapsili, pa Sandru, pa izbio tragicni skandal, ali ce zato ovo resenje da bude genijalno, jer je Sekulic pravi covek na pravom mestu hahahah. Samo napreDNO!

  • Ps

    20:40 // 12. 1. 2016.

    Taj Markovic je kadar Pokreta socijalista

  • Jovica

    05:28 // 13. 1. 2016.

    UO je vecinom glasova podrzao zenu koja je na licnom predstavljanju PRED UO CITALA NAPISAN TEKST. Nije imala sta da kaze iz glave? Odgovornost UO 1.000%. Svi zaposleni napolje ,novi konkursi za gladne sa biroa. Samo lud moze da pomisli da su u ovoj javnoj prciji zaposljavani po strucnosti i savesti. Ugasio se mlad zivot a oni se otimaju za mesta!!! Bit**ge najobicnije.

  • Ne

    07:43 // 13. 1. 2016.

    Ocigledno je da celo rukovodstvo i UO rade na resavanju problema nastalog zbog tragicne smrti koleginice. U ovom trenutku ovo je jedini pravi nacin da se sve istera na cistac i krene dalje...

  • Jova

    08:49 // 13. 1. 2016.

    Prvo: Bojan Milošević je jedan ozbiljan, stručan čovek, sa velikim radnim iskustvom u Domu i sigurno da je to odličan predlog, koji će doprineti smirivanju strasti u ovoj Ustanovi ! Drugo: Svi Vi koji sada ne možete da radite u SNS-u u Nišu šta hoćete, trn u oku je dr. Stanojković jedino iz tog razloga, što se sada bar neki red zna u ovoj stranci u Nišu !

  • Miljan Cg

    08:54 // 13. 1. 2016.

    Miloš Sekulić je vrlo vredan i pametan momak. Koliko je pomogao ljudima neka mu bog vrati sve najbolje. Tako da nemojte da ga blatite ovde vi koji ga ne poznajete vec ljubomora radi iz vas. Svaka cast sto je smenio Sandru trebao je to i ranije da uradi.

    • Nn

      10:32 // 13. 1. 2016.

      Pa čoveče, on je postavio bre, kako da je smeni ranije? Eto ti kolko je dobar

    • Milica NS

      13:41 // 15. 1. 2016.

      Mnogo ti znas ko je koga postavio. Da su znali da si toliko pametan za tebe bi glasali

  • vucko

    10:28 // 14. 1. 2016.

    Sekulic je najbolji drug Sandre direktorke i sve treba smeniti u tom domu .

  • Milica NS

    13:32 // 15. 1. 2016.

    Svaka cast ovom mladom momku, koji se svojim trudom i radom nasao na ovom mestu. Pametna odluka. Podrska Sekulicu

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: