Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:04, 27. 7. 2012.

Obdanište u Bjegoviću na proveri

obdaniste Obdanište čeka mališane

U Direkciji za izgradnju grada kažu da je obdanište u naselju Branko Bjegović trenutno u fazi takozvanog tehničkog prijema i ako sve bude u redu “vrlo brzo” će biti otvoreno.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • bla bla

    14:05 // 27. 7. 2012.

    Pozivam novinare Juznih Vesti da provere sve u vezi ovog vrtica. Govori se kako je Banana obecao ljudima radna mesta u vrticu jos u februaru, ali ako on ostane na vlasti posle izbora, na sta su ljudi bili primorani da glasaju za njega. Na kraju je zaposlio svoje ljude, tj. govori se po naselju da je zaposlio kumove, rodbinu i neke za pare. Molim novinare da ispitaju, jer ukoliko je sve ovo istina, onda treba debelo da se kazni. Takodje, pozivam novinare da ispitaju Predraga Rajkovica, zvanog Peda diler, coveka koji je 90-ih godina dilovao sve i svasta a danas je potpredsednik GO Crveni Krst i desna ruka Branislava Jovanovica. Da ne pominjem da je u vreme izbora krsio izbornu tisinu, placao ljude po 2000 dinara da glasaju za URS i prevozio ih do izbornog mesta. Da je u noci pred izbore doveo bagere u nekoliko ulica u B. Bjegovicu obecavajuci zavrsetak ulica ako pobedi URS. Ovde, u B. Bjegovicu, i GO Crveni Krst su debele `mucke`, a nema ko sve to da preispita.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: