Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:35, 6. 2. 2014.

| Društvo

Opet terali odbornicu da potpiše ostavku

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
bp
Zorica Penić odlučno rekla "NE"

Odbornicu DS-a u Skupštini Bele Palanke Zoricu Penić, maskirani muškarci, u njenoj kući u selu Moklište, primoravali su da potpiše ostavku. Istu neprijatnost prošle godine doživela je i odbornica Jelena Mitić.

Kako stoji u saopštenju Opštine Bela Palanka, dve nepoznate maskirane osobe, u nedelju 2. februara, u večernjim časovima, preskočili su ogradu i ušli u dvorište porodične kuće odbornice Penić.

Oni su je, navodi se u saopštenju, pozvali da izađe napolje i maltene na kućnom pragu zastrašivali i primoravali da potpiše ostavku.

- Nepoznati muškarci su imali već pripremljene formulare za potpisivanje ostavke koje su uz pretnju predali odbornici Demokratske stranke. Dali su joj rok od dva dana uz pretnju “loše ti se piše, ako ne potpišeš” - stoji u saopštenju.

Odbornica nije prepoznala ljude koji su joj predali formulare, ali je komšija video da su došli automobilom sa bugarskim tablicama.

bela-palanka-odbornica-penic.jpg Odbornici Zorici Penić (u sredini) pretli nepoznati muškarci; Predsednik Opštine Goran Miljković (levo)Nakon dva dana nepoznata osoba pozvala je telefonom Zoricu Penić.

- Rekli su da je rok od 2 dana istekao i pitali su je šta je odlučila. Kada je rekla da nikada neće da potpiše ponovo su krenule pretnje rečima “od sutra počinje pakao za tvoju porodicu, počinjemo od tvog sina Milana” - stoji u saopštenju koje je potpisao predsednik Opštine Bela Palanka Goran Miljković.

Slučaj je prijavljen policiji u Beloj Palanci, a portparol lokalne Policijske uprave u PIrotu kaže da je istraga u toku i da, za sada, nema više informacija.

Ovo nije prvi slučaj da se vrši pritisak na odbornike lokalnog Parlamenta. Krajem juna prošle godine istu neprijatnost doživela je i odbornica Jelena Mitić isto iz DS-a. Nju su tada, kako je rekla, trojica mladića presrela na ulici i takođe primoravali da potpiše ostavku.

I oni su imali pripremljen formular. Ni posle skoro godinu dana, nije poznato ko je pretio odbornici Mitić, niti da li je protiv bilo koga podnesena, bilo kakva prijava.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Miki Zlatković

    11:21 // 11. 2. 2014.

    Kada nekog negde svrbi on se tu i češa tako i ovaj lažni komentator od 07.02.2014. Verovatno ima i on veze sa napadačima na odbornicu Zoricu jer da nije tako nebi se krio iza tuđeg imena.

  • miki basadzija

    17:12 // 7. 2. 2014.

    da li vise iko veruje ovim ljudima? oni moraju bar jedanput godisnje da izmisle neku aferu da skrenu paznju sa nerada i lopovluka, al svakim danom im se vise ljulja stolica jer narod sve vidi i zna...

    • Miki Zlatković

      11:04 // 11. 2. 2014.

      Ovim ljudima veruje velika većina Palančana jer da nije tako nebi bili na vlasti. A vama koji se vidim čak i lažno predstavljate ne veruje niko.Možda ste se prepoznali u ovom gore zlodelu.

    • Miki Zlatković

      11:15 // 11. 2. 2014.

      Predstavljati se lažno tuđim imenom je kažnjivo po zakonu , ali s obzirom da znam o kojim ljudima se radi nije ni čudno.Pisac komentara od 07.02.2014. se lažno predstavlja tuđim imenom.proveriti ovo

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: