Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:06, 21. 11. 2023.

Opozicija pozvala poslanika SNS-a da poseti zapaljenu imovinu funkcionera DS-a u Prokuplju

lideri opozicije Lideri opozicije posetili Momčilovića i mesto gde su zapaljene mašine; Foto: Lj. M.

Obilazeći mesto gde je, za sada nepoznati počinioc u petak ujutru polio benzinom i zapalio 12 poljoprivrednih mašina u vlasništvu predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke Slaviše Momčilovića, a čija je vrednost preko 50.000 evra, lideri opozicionih stranaka u Srbiji naglasili su da živimo u zemlji nasilja i bezakonja sa urušenim institucijama koje služe vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci, a ne građanima koji pošteno rade i zarađuju za život svojih porodica. Oni su prozvali poslanika SNS-a Darka Laketića da je trebalo i on da im se pridruži i da je "valjda interes i te stranke da se što pre pronađe počinilac".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • ima li pilota u avionu

    17:40 // 21. 11. 2023.

    Taj poslanik iz Prokuplja kog ocekujete zivi u Beogradu,daleko je,umesto njega Prokuplje nam privremeno vodi njegov rodjak badza,ekspert za koncesije,tako da mozete njega da ocekujete ovih dana da vas poseti ispred Grada Prokuplja i pitate da vam pojasni zasto je Demetri i flix busu,svojim koncesionarima koje je on doveo kao predsednik skupstine,nezakonski dao preko dva miliona evra gradskih para.

  • Var tehnolog

    18:29 // 21. 11. 2023.

    Razumem apel i solodarnost, al ne razumem da ste naivni i kao de se ovakvi slucajevi prvi put dogadjaju ! ? Bas ga briga za vas poziv ! Ima covek vaznija posla- mala bara,mnogo krokodila . Mora da se pozicionira, da dobije ,makar isto, ako ne i bolje !

  • Dragan

    20:52 // 21. 11. 2023.

    Kako da ne,"brutalna laz" da je neko bacio pikavac natopljen benzinom u 3h ujutru nesmotreno sa obliznjeg puta...Kažu i da DS ima rejting u Prokuplju od 1,5 odsto ,a oni se nicega ne plase,samo ih boli i postojanje bilo kog drugacijeg misljenja,ma covek zapalio masine zbog osiguranja,kao i onaj u Grockoj da napakosti predsedniku opstine...

  • Milan

    21:40 // 21. 11. 2023.

    Ovo je neko stručan palio ili podsterekivao.Badza tj.predsednik skupštine je bio vatrogasac,pre toga portir vatrogasac.Sada nosi odelo i kravatu,štiti pljačku,pa sve će da uradi da se ne vrati gde mu je mesto.Mi,potomci pripadnika gvozdenog puka moramo sve da učinimo da lopovi odu u zatvor.

  • Dragiša Nikolić

    21:44 // 21. 11. 2023.

    Molim Vas, ne budite maliciozni. Naravno da počinioci treba da budu pronađeni i kažnjeni, apsolutno. Ali ne shvatam zašto prozivate gospodina Laketića, i što bi on trebao da Vam se pridruži?
    Kakve veze, g. Laketić ima sa tim slučajem? Čovek radi svoj posao najbolje što može u interesu svih građana Topličkog okruga. Posao policije je da pronađe počinioce i siguran sam da će biti pronađeni.

  • kratak je put od paljenja

    10:23 // 22. 11. 2023.

    baklji, automobila, kuća i sad poljoprivrednih mašina

    • Litijumsport

      13:22 // 22. 11. 2023.

      Vise im odgovaraju stadioni i kladionice nego poljoprivreda.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: