Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:57, 15. 1. 2016.

Perišić opet predviđa: Udruženje stanara pridružuje se partiji

perisisc Gradonačelnik Niša tvrdi da Udruženje ima političke ciljeve; foto: JV arhiva

Nakon što mu se "javilo" da će lokalni izbori biti 24. aprila, gradonačelnik Niša Zoran Perišić je predvideo da će se Udruženje predsednika skupština stanara "vezati za jednu vanparlamentarnu stranku".

 

 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Meri

    17:38 // 15. 1. 2016.

    revolt građana je dostigao neviđene razmere, ali ne i kritičnu tačku. perišić, kao i vrh stranke uostalom, to uviđa i nije im nimalo prijatno. e tu onda kreću osude, presude, 'javljanja u snu' i saznanja na javi, sve se u toj nemoći i bolesnoj paranoji prebacuje na neku opozicionu stranku.

    • Bulevarac

      00:59 // 16. 1. 2016.

      Sta je bilo, pogodila vas istina koju je Perisic izneo na videlo?

    • Zoran Jovanovic

      01:04 // 16. 1. 2016.

      Zar pod revoltom nevidjenih razmera smatras 200 zgubidana koji nemaju pametnija posla nego da protestvuju, a i sami tacno je znaju sta zele?

    • Aleksadar Jankovic

      12:14 // 16. 1. 2016.

      Ti Zorane Jovanovicu, doji da ti pokazem zasto protestujem! Hoces da vidis uvecanje samo za ovaj mesec cene grejanja za vise od 4 000 din. Doji danas ispred gradske kuce da mi objasnis kako to i zasto raste cena iz meseca u mesec. I da mi platis tu razliku i resices problem koji te uznemirava, protest 200 nas!

  • Pera Peric

    17:53 // 15. 1. 2016.

    Надам се да ће некад бити правде у Србији, па да све лопове, који су покрали овај народ од 2000. до данас, бити процесуирани и завршити у букагијама! Само, остаје питање: да ли ће судство икада бити независно!

    • Expert

      22:37 // 15. 1. 2016.

      Bilo li je lopova i pre 2000g ili smo kolektivno oboleli od amnezije? Neki su sada ponovo medju nama i na vrhu...

  • petar

    18:16 // 15. 1. 2016.

    Kad prisluskuju sve im se "prividja".

  • žika

    18:27 // 15. 1. 2016.

    Predviđa?! Valjda nagađa ili podmeće. A i političarsko večito pitanje: Zašto baš sad (pred izbore)? Kao i crkva kad se brani od afera i skandala - "što baš sad pred post, kad je post, kad je crveno slovo, kad je pobusani ponedeljak, kad je karaveštica"
    ...

  • shaft

    18:43 // 15. 1. 2016.

    Gradonacelnik ima svoja prava i obaveze,nije mu posao da se bavi politickim strankama i vracanjem!To moze na partijskim sastancima,on je u sluzbi SVIH gradjana Nisa!

  • Nemanja

    19:34 // 15. 1. 2016.

    Samo delovanje Udruzenja je politicko, profesor Djokica je bio gost u prvim redovima nekim politickim partijama tj udruzenjima , tako da nista nije iskljuceno . Nisam miljenik gradonacelnika samo kazem kako jeste inace sam jedan od onih stanara koji placa grejanje i podrzavam ih,ali ne i u delu kome koriste nasu muku u politicke shvrhe ! ogradite se kad vas podrzava sds,ds i drugi...

  • sale

    22:07 // 15. 1. 2016.

    Koliko ja znam, protestanti ne traze smenu gradonacelnika nisa, vec ostavku Zorana Perisica, pa nek radikali postave koga god hoce na to mesto...

    Jedino, ako se gradonacelnik ne vodi parolom "Nis, to sam ja"

  • Brale

    22:59 // 15. 1. 2016.

    PADA VLADA. PADA PADA. PAAAAADAAAA GRAAAADSKAAAA VLAAAADAAAA!!!!!!

  • slavko

    00:47 // 16. 1. 2016.

    Ne mogu da ga gledam.

  • Čiča

    11:31 // 16. 1. 2016.

    Dobro je i treba grad da se gradi jer poprilično izgleda zapušten ali nije mi jasno kako projekat trim staze na keju može da košta 300000e, jel to neka zezancija ili ozbiljan projekat?

  • Tosa

    20:47 // 16. 1. 2016.

    Ja bi stvarno voleo da se prikljuce nekoj stranci za koji bi ja glasao. Pa da smene sve ove nesposobne sadasnje gradske funkcionere, direktore i postave strucne, kvalitetne ljude da vode ovaj grad kako treba.

  • brana

    14:27 // 20. 1. 2016.

    Pa sta? Mnogo pametan ovaj Perisic! Da ne bi da zabrani ljudima okupljanje i organizovanje u stranke!? i on bi da bude malo Bog ko ....neki!!

  • sara

    20:45 // 23. 1. 2016.

    Ocigledno je da Perisic i Slavkovic imaju nocne more,svake noci sanjaju prof.Djokicu Jovanovica kako im izmice fotelje!Od straha,Perisic je poceo da predvidja buducnost,a njegov zamenik ne propusta priliku da ogovara prof.Jovan.,kad god gostuje na TV poznatog Niskog fotografa Vitka R. Obojica bi trebalo da znaju da je prof.Jovan. mudar covek,a pametnim ljudima ne pada na pamet da se biju za vlast!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: