Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:07, 25. 4. 2012.

| Društvo

Počelo uređenje Vrežinskog bazena

Autor:Jelena CvetkovićIzvor:Južne vesti
vrezinski bazen

Prostor oko Vrežinskog bazena biće uređen za posetioce do 1. maja, a uređenje celokupnog kompleksa, uključujući i bazen trebalo bi da bude gotovo do sredine maja, najavljeno je iz Opštine Pantelej.

U prethodnim danima već je čišćen ovaj prostor, a danas počinje košenje trave i rašćišćavanje rastinja.

Takođe, uz stručni nadzor, radnici JKP "Gorica" uklanjaju i orezuju drveće koje je staro i suvo i moglo bi da ugrozi bezbednost ljudi u parku.

U sređivanju kompleksa pomažu i pripadnici 3. brigade kopnene vojske koji su dali i mehanizaciju za ravnjanje zemlje i čišćenje. Oni, inače, svakodnevno vode brigu o ovom mestu.

Paralelno sa uređenjem kompleksa, radnici uređuju i prostor unutar bazena. Sutra je u planu i farbanje ograde duž kompleksa. Ovaj deo kompleksa trebalo bi da bude rašćišćen i pripremljen za takmičenje u pripremanju ribljih specijaliteta koje je najavljeno za petak u okviru škole Kulinarstva.

- Ako radovi budu išli po planu, trebalo bi da sve bude spremno za 1. maj, kad očekujemo najviše izletnika - rekla je Dragana Mihajlović iz opštine Pantelej.

U planu opštine je da čim teren bude očišćen, izravnjan i pripremljen bude napravljeno i dečje igralište sa klackalicama i ljuljaškama. Unutar kupališnog kompleksa biće napravljen teren za mali fudbal i odbojku na pesku.

Iz opštine najavjuju da će do sredine maja oko bazena postaviti 21 suncobran od trske i ležajke.

- Opština obezbeđuje građu, a za postavljanje i pravljenje suncobrana i ležajki angažovana je vojska - objasnila je Dragana Mihajlović.

Ona je dodala da su uputili zahtev Direkciji za izgradnju grada da poprave put na prilazu do izletišta, koji je poprilično oštećen zbog vežbe auto škola.

Do sada su na ulazu bile postavljene samo dve korpe za đubre. Predstavnici opštine dogovorili su sa JKP "Mediana" da postave još kanti za đubre i kontejnera kako bi i posetioci mogli da održavaju ovo mesto urednim.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zike

    21:51 // 27. 4. 2012.

    Vecina izletnika su zive cepanke koje ne znaju da koriste korpu za otpatke. Dobro je dok na izlet idu u blizini grada, jer kad odu po planinama i brdima onda nema ko da pocisti ostatke njihove kulture.

  • EKO N. BANJA

    18:27 // 26. 4. 2012.

    Dragana Mihajlović brine o zaštiti životne sredine a Ćirković je najuri iz GO Medijana. Možda je sada vrati, kao dipl.ing.ZAŠTITE..

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: