Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:47, 22. 10. 2021.

Ponovo najavljena rekonstrukcija Omladinskog naselja na Vlasinskom jezeru

omladinsko naselje vlasinsko jezero Ministarstvo turizma ya rekonstrukciju ulaže 10 miliona dinara, Ilustracija; foto: InfoVranjske

Iako je rekonstrukcija Omladinskog naselja na Vlasinskom jezeru bila najavljena još za 2019. godinu, direkor TOL-a Nebojša Kocić u četvrtak je u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija potpisao aneks ugovor vredan 10 miliona dinara, kako bi odmaralište bilo rekonstruisano i korišćeno pre svega za druženje dece i sportista. Nakon uplate novca, kako se navodi, krenuće se sa pripremama za restauraciju, a prvi korak biće raspisivanje tendera.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • mikac

    10:38 // 22. 10. 2021.

    idu izbori.da su uradili to 2019 svi bi već zaboravili,ovako sveže okrečeno,taman tolko dok ne prođu izbori. a vi tamo brže bolje se prodajte za kofu!

  • Sindjelic

    14:40 // 22. 10. 2021.

    Odlicno, i hotel Vlajina je idealan za skolu u prirodi i planinarski dom na Kukavici. Pod hitno vratiti Vuciju opstinu kako bi se vratio zivot u ovaj ukidanjem opstinene opustosen kraj. Sa minimalnim ulaganjem drzave bio bi pravi raj na zemlji, kako se milijarde evra ulazu u Zlatar, Uzice, Kopaonik, Uvac, Goliju, itd, ovde je dovoljna mrvica toga.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: