Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:34, 22. 3. 2024.

Posle nabavke vredne 6 miliona, u Nišu sve više ulica dobija "ležeće policajce"

IMG_9365 Gde će biti postavljeni, odlučuje gradska Uprava za komunalne delatnosti; foto: M. Z.

Od novembra prošle godine, kada je Parking servis za skoro 6 miliona dinara na tenderu kupio oko 220 prinudnih usporivača brzine, oni se postavljaju širom grada, kao i u nekim selima oko Niša. Gde će oni biti postavljeni, objašnjava direktorka Parking servisa Aleksandra Božanić, odlučuje Uprava za komunalne delatnosti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Бата Рака из Ниш

    09:10 // 22. 3. 2024.

    Најбољи полицајац је лежећи полицајац.

  • Milos Dinic

    09:29 // 22. 3. 2024.

    Svaka ulica ima previse rupa tako da su lezeci nepotrebni. Nemarom nadleznih je saobracaj maksimalno usporen. Resili su problem.

  • nekoIZmase

    09:41 // 22. 3. 2024.

    Da li direktorka parking servisa odlucuje gde ce se postavljati lezeci policajci?

  • Drda

    09:53 // 22. 3. 2024.

    Pune dzepove sami sebi jer svuda su ionako rupe po asfaltu i nesnosne saobracajne guzve.

  • Posmatrač

    10:03 // 22. 3. 2024.

    Većina ulica u gradu i van grada je u raspadu, trotoari su deformisani a putevi popucali, puno je rupa, ležeći policajci se nemogu postavljati na ulicama koje su oštećene treba kontrolisati vozače u saobraćaju vršiti njihovu edukaciju te skalamerije neće ništa pomoći ako neko da gas i ne bude poštovao pravila saobraćaja.

  • Lexy

    10:11 // 22. 3. 2024.

    A sto samo grad? Da li su to deca i ljudi iz prigradskih naselja i sela niza klasa? Kroz Jelasnicu ka klisuri jure kao budale i nikom nista.
    Ah da, jos ni obecani stadion nije ni zapocet (osim za izborno slikanje) a ja pitam za lezeceg policajca i bezbednost dece? Pa gde mi pamet?!!!

  • Гага

    10:24 // 22. 3. 2024.

    ....претерано!...и где треба и где не треба...ко о томе одлучује?!

  • Ivan

    10:47 // 22. 3. 2024.

    Najbolje rešenje je što su stavili ležeće prema Matejevcu na uzbrdici....a na tom delu puta neće da reše atmosversku i odpadnu vodu koja ide po kolovozu a i trotoara nema,pa i pešaci idu kolovozom,ali bitno je "oprati"novce....

  • Mama

    11:01 // 22. 3. 2024.

    Mogli bi da postave i na Ledenoj steni kod skole Bubanjski heroji, jer pojedini voze kao da su na trkama

  • mihec

    11:54 // 22. 3. 2024.

    Sto li smo ratovali sa turcima ?...bila je kaldrma i nije bio brzi saobracaj, a i PDV je bio samo 10 posto...za remont drvenih tockova....hehe

  • Aleksandar Cajic

    14:02 // 22. 3. 2024.

    Iskreno, “lezeci policajci” su velika glupost. Odgovorni vozac tim ulicama sigurno postuje dozvoljenu brzinu kretanja i obraca paznju na ostale ucesnike u saobracaju. Ovi drugi tipovi vozaca bilo koje vrste vozila i ne vide usporivaca nego “prelete” preko njega kao i da ne postoji. Tako da posten i razuman vozac ustvari placa ceh bez razloga. Kamere su resenje, uslika i salje na adresu i PU.

  • Aleksandar

    15:00 // 22. 3. 2024.

    U Studeničkoj, od kružnog toka do Knjaževačke, na deonici od~100m ima 4 ležeća pilicajca? Da nije malo mnogo?!

  • vjuer

    15:19 // 22. 3. 2024.

    Voleo bih da vidim te likove koji odlučuju gde će biti postavljeni ležeći policajci. Štaviše, voleo bih sučeljavanje na televiziji.
    Verovatno im je koeficijent inteligencije manji od broja cipela.

  • das

    19:56 // 22. 3. 2024.

    Najbolje je da umesto asfaltiranja rupa, preko istih stavimo lezece policajce, ili ne treba ni to, samo ostavite ove rupe

  • Var tehnolog

    20:23 // 22. 3. 2024.

    Kad dodaju lokalni izbori, sve im oprostite, pogledajte Pink, Rts, Happy i ostale megafone vlasti, pa im opet dajte poverenje. A, onda, kad vidite da su vas obmanuli, pisite i slikate i kukate na JV, da se olakšate i ispraznite. Normalno, u vreme izbora, pljujte po JV, jer " pustaju" opoziciju! Nema vecih licemerja od zitelja Nisa!

  • ana

    21:44 // 22. 3. 2024.

    U ulici Vojvode Gojka kod palilulske pijace,nijedan jedini lezeci policajac.Jure kao ludi,a na trotoaru pored pruge od automobila nema prolaza.

    • dr

      22:35 // 22. 3. 2024.

      Stubici pored pruge pod hitno da se postave u ulici Vojvode Gojka.Od parkiranih automobila nema prolaza na trotoaru pored pruge.Stradace neko dete.

  • Budimir Trajković

    01:56 // 23. 3. 2024.

    Dajte, postavite usporivače, na najopasnijoj raskrsnici u Nišu, ul. Braće Ignjatović i Kovanlučke, gde nema ni trotoara a pet krakova se sliva u nju!

  • Milos

    10:43 // 24. 3. 2024.

    Odlučuje komunalni policajac. Pre svega bi trebalo proveriti njihove škole. Stranačka delatnost. Jure taksiste i rade kao nadnicari sta im narede vladajući nisa. Bruka za čoveka koliko nisko moze da padne.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: