Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:15, 29. 3. 2024.

Prvak u školi u niškom selu Miljkovac udario učiteljicu u nogu

os miljkovac Incident se dogodio za vreme časa; foto: lelapopovic.edu.rs

Učenik prvog razreda OŠ "Lela Popović" u Miljkovcu kraj Niša, za vreme časa je šutnuo učiteljicu i povredio joj koleno, piše RTS.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • kiza

    19:11 // 29. 3. 2024.

    prvi razred , napredni učenik - brže ,jače...bolje ! škola mora da stane !

  • Laki

    19:32 // 29. 3. 2024.

    Op ritnuo se učenik ili se uplašio učiteljice, pa deci se treba znati prici.Toje dete ej prvi razred a tolika frka oko toga.

  • Jonca

    19:44 // 29. 3. 2024.

    @kiza, pa ne samo on, nego i uciteljica, jer tesko da je tu zaposljena a da nije clan SNSa i da ne ide autobusima na mitinge. Jednostavno to je uslov da se zaposlis u prosveti, zdravstvu ili bilo kojoj drugoj javnoj instituciji

  • Snežana

    19:52 // 29. 3. 2024.

    Ljubi ga majka, ono ima sva prava i biće uskoro huligan na glasu, glavni badža u selu.

  • Dragan Petrovic

    20:48 // 29. 3. 2024.

    Na kraju ce nastavnici i ucitelji morati da nose pancir...ovaj mali je pravi naprdni potencijal...dostupni su mu noz i sekira za pocetak...ima vremena...srbija ne sme da stane,studenti pocinju da izbacuju profesore sa fakulteta,a o K.K. no comment...sistem nije zakazao...mozda Oskar...

  • Petar SNS

    07:07 // 30. 3. 2024.

    Kakvi užasni komentari . NAPREDNI UČENIK ZAPOŠLJENA SNS najobičnije baljezganje . Ja kada iznesem činjenice to ne sme da se napiše ovde . Kakve veze ima politika i ovaj članak ? Sve aluzije na politiku . Gospodo zato što ste ostrašćeni zato ste tu gde ste i naravno tu ćete i biti . Što se tiče slučaja ipak je to dete ali da se drzne da šutne učiteljicu moraju svi da se uključe u rešavanju problema

    • ortak Velja SNS

      11:41 // 31. 3. 2024.

      Druže Pero naj jaci si ej . Sve si lepo reko ne sposobni i za vidni na nas partiski uspe . Medijana se gradi mi se ugrađujemo !

  • Nik

    09:59 // 30. 3. 2024.

    Mozda nije bio zadovoljan kvalitetom nastave.

  • Aca Nišlija

    13:25 // 30. 3. 2024.

    Nekada se pitanje "kakve su ovo ocene" od strane roditelja postavljalo deci. Sada se postavlja učiteljima i nastavnicima.
    Tonemo ljudi!!!

  • Smuk II

    21:56 // 31. 3. 2024.

    @petrSNS: Sažaljevam slučaj zbog cenzure tvojih "visokoumnih" komentara i dezavuisanja od strane "JV"! Zamolio bih moderatora "JV" da nam ne uskraćuje zadovoljstvo čitanja perinih komentara ! On je pravo "blago" - neprocenjivo za naš narod i edukaciju istog! Dositej Obradović je ispod njegovog niveaua i trebE da ga ukinemo a malom perici omogućiti nesmetani nastup! Moderatoreeee ... please!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: