Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:01, 19. 9. 2023.

Rekonstrukcija parka na Trgu kralja Aleksandra vredna preko 40 miliona dinara kasni, nadležni ćute

1695120857895 Nije poznato kada će park biti završen; foto: JV/T. T.

Skoro pet meseci je prošlo od kako je Direkcija za izgradnju Grada Niša sklopila posao sa preduzećem "Vodogradnja Pukovac" koje je imalo rok od 90 dana da završi rekonstrukciju parka na Trgu kralja Aleksandra ujedinitelja. Niko od nadležnih ne daje informacije zbog čega radovi još nisu završeni, a Nišlije koje tuda prolaze već komentarišu izgled parka.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Aca

    16:29 // 19. 9. 2023.

    Kasni zato sto su tri masine sa oznakom firme RB Kop iz Svrljiga tamo stajale dva meseca. Za ta dva meseca povremeno je bio jedan radnik koji je naizmenicno koristio te masine ali ne svakog dana. Ne znam ko kontrolise izvodjace ali ovo sto se desava u gradu je kriminal.

  • Torpedo

    16:54 // 19. 9. 2023.

    Koga briga za park, vazno da se uzmu pare ! Hocete da vam se deca igraju u travici, a ne moze, sve ima da bude behaton i asvalt ! A, sta ih briga za tu decu,njihova se ne mesaju sa decom deda i baba, sto glasaju sns !

  • Kicevo

    16:59 // 19. 9. 2023.

    Nadlezni ??? Kako da vam daju izjave, jave se na telefon,kad su vec kod kuce ili u kafani ! Sto rece, jedan od "nadleznih": "A,naucil sam i ja kakvo je toj Branch" !

  • Qgo

    17:47 // 19. 9. 2023.

    Da se ne lazemo, trg je kompletno unisten. Poplocan je krajnje nestrucno, vec se saplicu deca i stariji ljudi na izbocinama. Veliki deo trave je unisten jer su nabacali betonske ploce. Posebno pitanje je to sto je i poplocavanje trga radjeno bez ikakve potrebe, mnogo lepsi je bio ranije. Ali bitno je da su velike pare stukle u nepoznatom pravcu...

    • Mita

      23:29 // 19. 9. 2023.

      Nisu pare štukle u nepoznatom pravcu, a deo njih je skemban i završio tačno tamo gde treba!

  • Kockica

    18:00 // 19. 9. 2023.

    Kocka do kocke kockica, veća parica. Znate kako za Bozic u Vodougradnji pevaju kad dzaraju vatru. Koliko kockica,toliko parica. Sto vise kockica,manje zelenila,po rubovima,tako i park kod suda,nema gde da sednes u hlad, ni na Trgu Kralja Milana osim ako neces da dobijes toplotni udar. Bice tako i kod beogradske kapije samo dok kazu drvo sklono padu,podizaće kocke, bolje suncobrani uz kafić

  • Objektivan

    18:11 // 19. 9. 2023.

    Firmama koje kasne u izvrsenju svojih ugovornih obaveza ne treba dozvoliti da ucestvuju na novim tenderima gde nastavljaju sa istom praksom. Ako se ponderisao rok izgradnje firma je dobila posao i pobedila na tenderu jer je ponudila kratak rok koji unapred je znala da nece da ispuni. Treba naplatiti penale zbog kasnjenja kao kod “Bauvezena” kod poplocavanja centralnog gradskog trga.

    • Dunđer

      13:16 // 20. 9. 2023.

      Treba znati da uslove na tenderu diktira investitor, koji odrđuje i rokove za koje se dobija određeni broj poena pa tako ponuđači daju najkraći rok!

  • Dragan Denic

    18:55 // 19. 9. 2023.

    Pukovac, Bugarska sinonim za poverenje. (pametnom dosta.)

  • Bodljikava žica

    19:25 // 19. 9. 2023.

    Navrzli se da nas ograde ko u tor. Ova ograda ko sa nekog groblja

  • mlk

    21:03 // 19. 9. 2023.

    SNS banda

  • Neko iz mase

    00:02 // 20. 9. 2023.

    Apsolutni nesposobnjakovići. Za zelenu granu da se uhvate osušili bi je. Ako i posle ove "rekonstrukcije" ona dva groba i dalje tu ostanu ja ne znam da li će ikad da ih sklone.

  • Лаки

    09:21 // 20. 9. 2023.

    Баја узео свој део па нестао !

  • Stop hejtu

    09:45 // 20. 9. 2023.

    Meni se bas svidja park,kad postave i travu i cvece izgledace jos lepse. Beton se pre renoviranja podigo ,spalitanje non stop....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: