Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:24, 10. 10. 2016.

| Ekonomija

Na niškom sajmu automobila prodat i “ford mustang”

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
mustang
"Ford mustang" otišao u Vranje; foto: Vanja Keser

Atrakcija ovogodišnjeg sajma automobila bio je “ford mustang”, jedan od dva takva automobila koja su stigla u Srbiju, a crveni iz niške hale “Čair” odlazi u Vranje, kod svojih prvih vlasnika.

SAJAM-AUTOMOBILA-NIS-FOTO-VANJA-KESER-JV5 foto: Vanja KeserOko 20.000 ljudi je, prema rečima organizatora, prethodna dva dana prodefilovalo kroz halu “Čair” i gledalo, slikalo se sa automobilima, a neki su i pazarili.

Iz auto-kuća kažu da su prodali na desetine automobila. Ne zna se da li je neko kupio najskuplji “audi Q7”, ali je izvesno da je “mustang” dobio nove vlasnike.

SAJAM-AUTOMOBILA-NIS-FOTO-VANJA-KESER-JV11 foto: Vanja KeserOrganizatori su zadovoljni posetom i veruju da neki naredni sajmovi mogu da budu i bolji.

Ovaj sajam je, pored toga što je privredna, postao i važna turistička manifetsacija. Nišlije su ove godine bile zadovoljne ponudom, ali sam siguran da uz veći sajamski prostor možemo da pružimo mnogo više - rekao je nakon završenog sajma Oliver Paunović, direktor i vlasnik "City marketing centra".

Nišlije su imale priliku da vide najnovije modele “tojote”, “škode”, “citroena”, “forda”, “džipa”, “dačie” i drugih proizvođača, a tu su bili i motocikli “jamaha” i dileri prateće opreme.

SAJAM-AUTOMOBILA-NIS-FOTO-VANJA-KESER-JV13 foto: Vanja KeserNajboljima su uručene brojne nagrade, a izabrane su i najlepše hostese koje su bile šlag na torti ovogodišnjeg sajma.

Pored novih, posetioci su ispred hale razgledali i starije automobile, jer su svoje “oldtajmere” dovezli članovi niške “Oldtajmer sekcije”.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Cobi

    20:36 // 10. 10. 2016.

    Čovek pošteno zaradio radeći u juri,benetonu,leoniju ili nekoj firmi koju je otvorio veliki vođa.

  • Lahor

    13:25 // 10. 10. 2016.

    Ima se može se

  • Mickoski

    13:04 // 10. 10. 2016.

    Normalno da najskuplji auto ode u Vranje,pa Vranje je bogatije od Niša.Mi Nišlije nemamo za kartu da udjemo na sajam ,da se slikamo pored auta.

    • NN-1

      20:30 // 10. 10. 2016.

      Da nije otišao u Surdulicu ?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: