Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:33, 7. 10. 2014.

| Ekonomija

Nema struje, nema ni grejanja

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
toplana-podstanica.jpg
Podstanice bez struje neće grejati stanare, arhivska fotografija

Niška Toplana apeluje na sve stanare stambenih zgrada kojima je isključena struja u podstanicama da izmire svoje račune, jer u suprotnom, od 15. oktobra neće imati ni grejanje.

Kako je ranije saopšteno iz niškog “Jugoistoka”, čak 40 podstanica za grejanje stambenih zgrada u Nišu ostalo je bez struje zbog velikog duga.

Grejna sezona je pred vratima, a iz Toplane upozoravaju da bez struje nema ni grejanja.

Stambeni i poslovni objekti koji se toplotnom energijom napajaju sa podstanica kojima je isključena struja neće imati ni grejanje, jer je za rad toplotnih pumpi neophodno elektro-napajanje - kažu u Toplani.

Bez struje u podstanicama su pojedine zgrade na Bulevaru Nemanjića, u ulicama Patrisa Lumumbe, Učitelj Tasinoj, Učitelj Milinoj, Čedomira Krstića, Cara Dušana i mnogim drugim.

Dugovanja se kreću od nekoliko desetina hiljada prema “EPS Snabdevanju” pa sve do nekoliko stotina hiljada i više miliona dinara prema “Jugoistiku”.

Iz Toplane apeluju na sve skupštine stanara da izmire svoja dugovanja za struju, kako bi sebi omogućili isporuku toplotne energije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • gutesa miroslav

    10:01 // 9. 10. 2014.

    od 3 zgrade 1 ne placa a 2 placaju da li moze onaj koji placa da ostane bez grejanja to nema nigde osim u nisu, radi se o patrisa lumumbe 7,9, i 11 7 ne placa

  • shaft

    16:36 // 8. 10. 2014.

    @pera lozac-tacno,uredjaji u podstanici su vlasnistvo toplane,ali prostorije u kojima se nalaze ti uredjaji su vlasnistvo stanara.onda ,nek toplana placa zakup istih.

    • Pera ložač

      13:20 // 9. 10. 2014.

      Toplana treba da ukloni sve svoje uređaje sem baždarenog kalorimetra i sve priključke realizuje u šahtama na ulici, pa neka Skupštine stanara rade šta hoće i neka ih servisira onaj kome to plate.

  • grejanje 2014

    22:49 // 7. 10. 2014.

    Ako nemamo grejanje, a mi koji smo redovno placali , neka nam vrate pare !!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: