Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:55, 27. 7. 2023.

Odlazeći ”Džinsi” Leskovcu duguje 13 miliona dinara

Džinsi 12,5 miliona duga za zakupninu i još 456.000 dinara duga prema Vodovodu; foto: M. M.

Da je dug Džinsija prema lokalnoj samoupravi za zakup prostora nešto veći od 12,5 miliona dinara saopštio je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je dodao i da turska kompanija Vodovodu duguje dodatnih 456.000 dinara. On je najavio i da će danas biti potpisan ugovor sa italijasnkom fabrikom Aunde koja će poslovati u objektu ”Sintetike” i za to će na mesečnom nivou, u narednih 10 godina, morati da plaća 5.697 evra na mesečnom nivou.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • profesor

    16:54 // 27. 7. 2023.

    tako, a onda kad Italijani idu, onda ćemo da vidimo za koliko su nas oni odradili.

  • Славко

    21:26 // 27. 7. 2023.

    Компанија "Аунде" неће тражити помоћ државе у виду субвенција, 300 радника "Џинсија" ће добити шансу да ради, а сви дугови које је компанија "Џинси" оставила иза себе су презентирани јавности и биће решени у најбржем могућем законском року. Дакле, још једна победа локалне самоуправе града Лесковца.

    • Torpedo

      07:11 // 28. 7. 2023.

      A,koga je pobedila? Tupsoni, botovski, nista vam ne vredi, pisete reda radi, za bedne pare, ceo Leskovac vam se smeje ,!

  • Marija Dj

    16:01 // 28. 7. 2023.

    Zakonska je obaveza da izmire dugovanja, radnici će uz pomoć lokalne samouprave naći rešenje.

  • Dželi

    19:24 // 28. 7. 2023.

    Sva dugovanja se rešavaju po zakonskim propisima.

    • ratomir

      12:45 // 29. 7. 2023.

      Koji zakonski propis ako je fira otisla u stecaj i ukida se iz registra,,,, nepoznavanje poslovanja vam se obija o glavu,,ovi su radii jos par meseci dzabe,,nikad nece dobiti taj novac,, biraju Srbiju jer znaju da nasi ne poznaju zakone ,,sve je na poverenju ,,pa vas predriblaju olako

  • ELEONORA

    22:13 // 28. 7. 2023.

    Samo ozbiljnim i iskrenim pristupom problemu može se pronaći najbolje rešenje i sagledati situacija na pravi način što gradonačelnik uspešno radi.

  • KLARA

    08:54 // 29. 7. 2023.

    Sve javno i transparentno, tako rade odgovorni ljudi koji brinu o svojim građanima, svaka čast gradonačelniku i njegovom timu.

    • ratomir

      12:39 // 29. 7. 2023.

      transparentno mozda ali nestrucno sigurno,,,svuda u svetu se uzima garancija za stanarinu ,zakup,,zafirme to moze biti 12 meseci unaprd placeno i oroceno ,,pa kadfirma napusta prostorije ako je sve podmireno taj novac im se vraca u suprotnom ostaje za nadoknadu neplacenih racuna i najama prostora,,,,drugo nepoznavanje je ,ako su otisli u stecaj ,nema nista od nadoknada ni pola evro,,

  • Sandra Savic

    18:04 // 29. 7. 2023.

    Odlazeći "Džinsi" mora da plati dugovanja Gradu i JP "Vodovod" dobrovoljno ili kroz sudski postupak. Cvetanović ne može da snosi odgovornost za to, što nije raskinuo Ugovor o zakupu zbog kašnjenja jer je hteo da sačuva radna mesta radnicima i ne pošalje ih na ulicu. Posle biste ga prozivali zbog toga. Zdravković, bolje da ćuti, ova vlast je transparentna za razliku od prethodne....

  • hmmm 21 Decembra 2012

    11:36 // 8. 8. 2023.

    Nećemo ni na koji način dozvoliti da ta investicija bude ugrožena. Ta kompanija ulaže šest miliona evra i nadam se da će na proljeće započeti gradnju fabrike”, kazao je Ljajić poslije sastanka sa predstavnicima kompanije i gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem.
    Turska kompanija je od Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije (SIEPA) dobila subveciju od 4.000 evra po zaposleno

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: