Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:59, 27. 6. 2017.

Dečak propao kroz rešetku na čairskom bazenu

Detetu noga propala kroz plastiku oko bazena Detetu noga propala kroz plastiku oko bazena; foto: J. Đ.

Dok je izlazio iz dečijeg bazena na “Čairu”, 5-godišnjak je stao na plastičnu rešetku koja se polomila. Dečaku je noga propala u kanal, a njegov otac kaže da se lakše povredio. Međutim, direktor SC "Čair" kaže da je kroz rešetku zapravo propao roditelj, koji se nalazio na mestu koje nije predviđeno za stajanje, niti izlazak iz bazena.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Kole

    15:17 // 27. 6. 2017.

    Odgovor Direktora je sličan onom koji sam čuo juče preko radija od Zamenice Direktora Pčelice o žalbi jednog roditelja zbog mnogo dece a malo vaspitača. Čak i da korisnik nije u pravu ( mušterija je uvek u pravu) , naši birani političari-direktori uvek bahato odgovaraju, nikad oni nisu krivi i nikad nema učtivog izvinjenja ili objašnjenja. Svi su postali mali Vučići i neka su...birli smo bahato

  • Zorica

    15:59 // 27. 6. 2017.

    Kako svi imaju odmah komentare protiv direktora i osoblja meni nije jasno. Pa podjite od sebe. Mi smo takav narod da su nam sve krivi drugi. Lepo pored decijeg bazena stoji da je taj bazen za decu do 5 godina i uz obaveznu pratnju roditelja. A roditeljima lakse da puste decu i ne gledaju gde su a onda im drugi krivi kad se dete povredi. Kad bi se postovala pisana pravila sve bi bilo ok. Srbi!!!

    • Natali

      19:28 // 27. 6. 2017.

      Ne,kod nas odgovorni nemaju odgovornost,disciplinu i obraz! I ne odgovaraju za javasluk!

  • maca

    16:08 // 27. 6. 2017.

    Svake godine ista prica sa tim bazenima.Bruka...

  • Žaba

    16:53 // 27. 6. 2017.

    Meni je super kad kupači odu...

  • Aleksandar

    17:01 // 27. 6. 2017.

    Plasticne resetke? Alooo bre, pa stavite metalne sa fino obradjenim ivicama bas pravljene za bazene! Pa da li ste vi normalni sta radite!

  • Sladjana Zdravkovic

    17:03 // 27. 6. 2017.

    Sami smo krivi za sve. Moje dete od 6 gosina ne ide bez pratnje jer lepo pise da ne treba deca da budu bez pratioca. Osoblje je toliko ljubazno i kulturno i lepo objasnjavaju svima sta se sme a sta ne sme. Kad bi majke i ocevi vise vodili racuna o deci a ne ispijali pivo u kaficima i pravile selfi pored bazena ovakve stvari se ne bi desavale.

    • pera peric

      00:11 // 3. 7. 2017.

      pa slacko kako to zamisljas da pazis na dete da ga stavis pod suncobran i vezes nogu za stub? Pa i da si ga vodila za ruku i ono proslo tu opet bi propalo kroz istu,a sto se tice tih fora pise da se tu ne seta itd pa oni sudije sto svirkaju tamo nikada nisu opomenuli da se ne stoji tu bez obzira sta pise ako se nesto nesme treba da opomenu zato su tu valjda...

  • Ma kako da ne

    17:22 // 27. 6. 2017.

    Prosto ne mogu da verujem da cemo uvek da okrivimo nekog drugog a nikako da pogledamo sebe i da li smo detetu koje je u bazenu posvetili dovoljno paznje kao roditelji. U svojoj sobi ili na ulici moze dete da se saplete i padne a kamoli na bazenu. Medjutim kad se to desi na bazenu odmah su svi drugi krivi osim roditelja i deteta koji mozda nisu postovali propise i setali po platicnom delu. U konkre

    • Natali

      19:26 // 27. 6. 2017.

      Postovani, da li ste procitali clanak? Bazen i prostor oko bazena nesme da bude ostecen,neispravan,nefunkcionalan i da bude opasnost za korisnike. Zaposleni i odgovorni za bezbednost i odrzavanje kompleksa su krajnje odgovorni da sve funkcionise. Inspekciji se prijavljuje i dizu se tuzbe za ovakve propuste, a i gube radna mesta ako nisu sposobni za tu vrstu posla. Dokle god se cuti i odgovorni i z

  • Durlan

    18:21 // 27. 6. 2017.

    Da se renovira, dotrajalo...
    Pa da se opet slikaju, kao na otvaranju PROSLE GODINE...

  • Branislav

    19:28 // 27. 6. 2017.

    Ne pisem iz mrznje vec iz gradjanske obaveze prema nislijama. Postoji roditeljska briga i bol da se to ne desi drugom detetu. Mozete da vidite video klip kako je popravljeno (napravljena je nova misolovka za sledeceg malisana). Porastao sam na vrezinskom i cairskom bazenu. Gde je problem da se saniraju propusti uz ne daj Boze izvinjenje i pokazanu empatiju za povredjeno dete.

  • UZ QR OBJASNJENJE

    19:55 // 27. 6. 2017.

    Nebitno je da li nesto pise ili ne pise.
    Bitno je da bazen nije bezbedan.
    Oni su cak to i sami videli i napisali
    da bi time umanjili svoju odgovornost
    i da bi u kriticnim situacijama mogli da
    se pokrivaju ovakvim izjavama.
    Sustina problema je sasvim drugacija.
    Zbog prevelikog rasipanja novca, stedi
    se na bezbednosti dece.
    Nemoj mnogo da pametuju, nego neka
    dovedu bazen u stanje primereno deci.

  • Gagi

    10:09 // 28. 6. 2017.

    Koliko rastužuje povreda, toliko zasmejava direktorovo objašnjenje. Siguran sam da će za sledeće dete reći da pripada opoziciji i da se samopovredilo s namerom da upropasti njegovo višegodišnje "uspešno" direktorovanje.

  • Ivan

    12:25 // 28. 6. 2017.

    300 dinara karta za bazen, pivo 220, kafa 100... Pa oni nisu normalni! Da jedna troclana porodica podje na kupanje treba im minimum 1500 dinara jer moraju da kupe hranu tamo a zabranjeno je unosenje hrane i pica.

  • Bane

    10:22 // 4. 7. 2017.

    Pa cemu sluze ove resetke ako se ne gaze a na prostoru su koji je ustvari ulaz i izlaz iz bazena.Direktoree-resetke nisu u ogradjenom delu prostora i moraju biti jake i moraju da se gaze jer su na takvom mestu i upravo za to sluze.Jadan si mi ti direktor.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: