Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:15, 11. 4. 2014.

| Hronika

Kamion “pokupio” kola niz Kovanlučku

Autor:J. CanićIzvor:Južne vesti
saobracajka-kovanlucka-kamion.jpg
Ograde "zaustavile" kamion

Dok je vozač pokušavao da otkloni kvar, njegov kamion je krenuo sam unazad niz Kovanlučku ulicu u Nišu, “pokupio” automobil i “gurao” ga pedesetak metara, da bi na kraju udario u ograde kuća koje su ga zaustavile.

Na sreću, u ovoj neobičnoj saobraćajnoj nezgodi koja se desila 9. aprila oko 19 sati, nije bilo povređenih, iako su se u automobilu koji je bio udaren nalazile dve osobe.

Kako kažu u niškoj policiji, materijalna šteta koju je načinio kamion nije još utvrđena, a prema rečima žitelja Kovanlučke ulice udarcem su ograda od betonskog zida i automobil potpuno uništeni.

Čitateljka Južnih vesti iz Kovanlučke ulice kaže da “vozač kamiona nije obezbedio niti na bilo koji način označio vozilo u kvaru” i ističe da tom ulicom često prolaze ogromni kamioni i šleperi.

- Ova ulica se koristi kao da je auto-put, jer njome kao prečicom prolaze i putnička i teretna vozila koja se kreću u pravcu iz Doljevca, Leskovca i okolnh sela i ka njima. Ulica je veoma uska, sa velikom uzbrdicom, mnoštvom krivina i bez trotoara i pravo je čudo da niko nije do sada poginuo - kaže ova čitateljka.

Ona napominje da se dešavalo da deca budu povređena u saobraćajnim nezgodama i “da nadležni moraju nešto da preduzmu”. Apeluje da se postave ležeći policajci, zabrani kretanje za kamione i ostala teretna vozila ili uradi nešto slično “kako bi se sprečile tragedije”.

kamion Na sreću niko nije povređen u ovoj neobičnoj saobraćajnoj nezgodi

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Narusena bezbednost

    15:36 // 12. 4. 2014.

    Kovanlucka ulica je najnezgodnija za saobracaj u celom gradu.
    Delom su krivi i sami stanovnici koji svojevremeno nisu dali po 1,5m placa za trotoare.
    Svakako, treba zabraniti prolaz teretnim vozilima.

  • Voza Č

    13:09 // 12. 4. 2014.

    Trebalo bi u buduće kada rešite da kupite auto, morate prethodno da pribavite potvrdu da imate obezbeđeno parking mesto ili garažu, a ne da za to koristite ulicu i javnu površinu.

    • Metodije Danevski

      14:26 // 14. 4. 2014.

      A šta da je član tvoje porodice bio iza kamiona?

  • Ivan Milovanović

    17:37 // 11. 4. 2014.

    A sta ja da kazem za sva ona kola koja su parkirana po kolovozu, ulica strma, jedva se mimoiđu 2 vozila, kome ja da se žalim, to vam ne smeta? Nije vam to dvorište da parkirate

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: