Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:24, 20. 7. 2023.

Opet žrtva u Knjaževačkoj - preminuo pešak kojeg je udario auto

received_594920599425614 "Uprkos naporima lekara jutros je preminuo"; foto: JV

Građanin koji je primljen nakon saobraćajne nesreće u Knjaževačkoj ulici jutros je preminuo, saopštili su iz niškog Kliničkog centra.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Milosms

    11:41 // 20. 7. 2023.

    Mnogo je teško da se stave 4 ležeća policajca, kažu usporiće se saobraćaj, pa gde žirimo? Na onaj svet, ulica je nepregledna povremeno zbog sunca, semafor školski pojedini ne poštuju, znam 2 puta sam video svojim očima, gadna stvar.

    • pera kojot

      17:09 // 20. 7. 2023.

      Ne trebaju ležeći policajci,treba da se predvidi,kao bulevar,zaštitna ograda osim na mestima gde je pošalji koji treba da se posebno osvetli i obeleži

  • Deda

    11:42 // 20. 7. 2023.

    Knjaževačka je ulica smrti, mnogo pešačkih prelaza, loše osvetljena, bahati vozači sa velikim neznanjem, a policajaca nema za "lek" osim u kafanama!

  • Dragana

    12:22 // 20. 7. 2023.

    Nije mi jasno da niko godinama ne može da reši ovaj problem,svake godine po nekoliko ljudi nastrada ovde i nikom ništa,a obećali su da će da je reše .

  • Mitar

    12:31 // 20. 7. 2023.

    Knjaževačka,crna rupa grada Niša u svakom smislu.Gradonačelnica obećala rešenje,pa zaboravila izgleda,kao što ne mogu jedan kružni tok da završe.

  • Zika

    13:16 // 20. 7. 2023.

    Pridbe na rad policije pišite na: [email protected]

  • Miloš

    14:35 // 20. 7. 2023.

    Pešački prelazi se jedva vide zbog stare farbe, ali i slabe rasvete koju proguta krošnja drveća. Mislim da je ovde lek nekoliko kamera, poput onih na raskrsnicama, koje će da snimaju prekoračenje brzine i nasilničku vožnju. Takođe smatram da bi patrole saobraćajne policije ovde morale da budu redovne.

  • Naissus

    16:53 // 20. 7. 2023.

    Porodici najiskrenije saučešće

    • Jasmina

      12:43 // 23. 7. 2023.

      Porodici preminuloh pršaka iskreno saučešće, ali treba misliti i na mladi život vozaĉa i njegovu porodicu, kolika je to muka i trauma i za sve njih...Pešaci ko muve bez glave prelaze, pogotovu u toj ulici , a o manjkavosti signalizacije i bezbednosti, svaki nišlija zna, ulica smrti

  • Gradimir

    17:15 // 20. 7. 2023.

    Kao stanovnik Knjaževačke mogu vam reći da je to najnebezbednija ulica u gradu.Ništa nisu uradili po tom pitanju ,kao što ništa nisu uradili ostalo.

  • Helena

    12:49 // 23. 7. 2023.

    Ovog momka vozača, znam od malena, kao i porodicu njegovu, divno fete, mladi čovek, otac, sin...kad napišete"audi", pravite vest da se radi o nekom skorojeviću bahatom, ovo je auti za 1000E, nikakvo bahaćenje, dečko je u teškom psihičkom stanju,
    Jedan život je izgubljen a drugi upropaš'en, zbog neodgovorne gradske vlasti, najgori bulevar u Srbiji

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: