Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:49, 1. 3. 2013.

Naissus Haosu Fest aprila u Nišu

naissus house fest

U hali Čair 18. aprila biće održan drugi Naissus House Fest gde će nastupiti svetski poznati izvođači kao što su DJ Mike Vale, DJ Federico Scavo i DJ Dannic.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • bulevar

    11:17 // 2. 3. 2013.

    bas jaka organizacija i bas poznata imena...vidi se da imate iskustva i veze u bukiranju i organizaciji ..."stiže po prvi put ekskluzivno u Srbiju i to na Naissus house fest u Nišu" ... da ,preskocio je Evropu da dodje da vidi Konstantinov grad i " zasvira " na ediktu...i objavite mi nekad komentar, za to i sluze komentari...da se objavljuju...

    • Maki

      22:15 // 3. 3. 2013.

      To kazu ljudi koji u zivotu nista pametno uradili nisu...Ali za kritiku su azurni sacuvaj boze. Dovedi, plati sve iz dzepa, skuckaj za malo pomoci (koje uglavnom nema) pa da vidimo koga ces dovesti. Srecno!!! Pozdrav za organizatore koji ce doneti malo ludila u nas grad :) Da znamo da smo zivi.

  • In Trance I Trust

    22:30 // 3. 3. 2013.

    Hahaha na ovaj "Haosu Fest" (a zapravo je House Fest) mogu da idu samo deca koja nemaju pojma o elektronskoj muzici. Donekle ih i razumem jer je klupska scena u ovom gradu katastrofalna, a mora negde da se pije sem u kafani. :D

    Ja lično nemam nameru da idem linijom manjeg otpora i posećujem amaterske house događaje koje prati još amaterskiji marketing. Tako da ću skoknuti na samo 160km odavde do Sofije na "A State of Trance - The Expedition" žurku 8. marta.


    Armin van Buuren > razni Milkani, Dabe i Dimizi :D

  • dusan

    15:11 // 4. 3. 2013.

    Dezurni pljuvaci,uzivajte malo u zivotu i pustite nas da organizujemo "amaterske zurke". Zapitajte se koliko Sofija daje za organizaciju i dovodjenje Armin van Buurena,a koliko nama daju za organizaciju festivala. Pozdravite makar nasu dobru volju da ovom gradu donesemo nesto novo. A posto kazes da nemamo veze u bukiranju,daj nam neki kontakt,i pomogni da dovedemo tog Buurena,Avicii-a,i ostale zvezde koje sigurno svake nedelje slusas uzivo po Srbiji. Puno pozdrava

    • In Trance I Trust

      16:42 // 4. 3. 2013.

      Ako će nešto da vam znači, ja pozdravljam napor i volju organizatora da se scena ovde razmrda ali to ne znači da ću da podržim festival koji ne samo da ne odgovara mom muzičkom ukusu, nego ni standardima na koje sam navikao. Mogu i da izdvojim za kartu i posetim ga, ali ga opet ne podržavam i nisam zadovoljan, kao što nisam ni prošlogodišnjim izdanjem.

      To je slično kao da podržavam igrače Radničkog redovno na utakmicama ali sam protiv uprave koja sve pare zgrće u džep i odugovlači sa radovima na stadionu.

      I grad Sofija nije dao ni dinar za organizaciju događaja, već jedan od najboljih klubova u Evropi - Yalta koji redovno u bugarsku prestonicu dovodi najbolje svetske DJ-eve, a organizacija ASOT-a i dovođenje Armina je samo nivo više.

      Za dovođenje jakih imena je potrebna i jaka klupska scena i mreža iskusnih promotera koje Niš nažalost nema.Zašto se neki od bogatuna koji drže niške klubove nije otvorio kao vlasnik Yalte u Sofiji? Ne bi bilo potrebe da se gradski oci vuču za rukav. ;)

  • koma

    18:00 // 11. 3. 2013.

    kakav grad, takav i haosu fest...xaxa...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: