Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:23, 14. 2. 2024.

I poslanici opozicije danas u Nišu: Rezolucija EP nije protiv Srbije i građana, već protiv krađe izbora

opozicija 23 Traže poništavanje izbora održanih 17. decembra; foto: JV / Tamara Radovanović

Rezolucija Evropskog parlamenta nije protiv Srbije i protiv građana, već protiv krađe izbora, poruka je predstavnika koalicije “Srbija protiv nasilja”, koji su u Nišu razgovarali sa građanima o rezoluciji i delili im preveden dokument. Ističu da se tu ne spominju KiM i sankcije Rusiji i smatraju da se vlast brani u stilu “država, to sam ja”. Traže poništavanje izbora održanih 17. decembra.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Komsija

    18:06 // 14. 2. 2024.

    Pokojni Djindjic se prevrce u grobu od ovakve opozicije. Kolko smo pali nisko.

  • Pepe le tvor Niš

    18:08 // 14. 2. 2024.

    Džabe vam laži o fantomski biračima. Narod neće da glasa za nasilnike i one koji nemaju viziju. Ako vam je Milivojević Dika opozicije, onaj koji je na nivou deteta predškolskog uzrasta,koji se krije u Skupštinskoj klupi, iskače iz klupe kao dete da uplaši nekoga i još pri tome viče, smeje se i bunca neke koještarije onda opozicija nema šanse da dođe na vlast nikada. Izbori se ne dobijaju pretnjom.

    • kiza

      20:56 // 14. 2. 2024.

      Pepeee, idi si u tvrđavu gledaj vrhovnog komandanta i uživaj ! predstava traje - naj noviji modeli Petarda , topovski udari , prangije .....

    • sava

      16:00 // 15. 2. 2024.

      Bitno da tvoji naprednjaci ne buncaju, ne kradu,ne trpaju u džepove, govore istinu, ne lažu ....

  • Времеплов

    18:57 // 14. 2. 2024.

    Опозицији требају јаке личности, без прелетачке прошлости, без репова од афера из претходних година, без вишегодишње историје тиховања по парламенту, са нањем, храброшћу и идејама. Било је тешко у Нишу данас одвратити пажњу јавности од путујућег вашара од војне опреме, која је само трошак без сврхе. Све смо чули и све знамо. И не верујемо више никоме. Ни власти, ни ЕУ ни њеној декларацији

  • Naissus

    19:49 // 14. 2. 2024.

    Mene interesuje, ko će da odgovara (i da li će uopšte) pred Zakonom (ako uopšte imamo takav) za napuštanje radnih mesta u radno vreme i odlazak na cirkus uzurpatora u Tvrđavi.Hoće li ta opozicija da preduzme nešto po TOM pitanju? Hoće li biti smenjen predsednik skupštine zbog prekida rada iste, iz neopravdanih razloga? Neka izdajnik konačno prizna da je (pro)dao Kosovo pa da vidimo dalje šta ćemo

  • Јавно

    20:02 // 14. 2. 2024.

    Записнике сте све потписали уредно
    народну вољу признали јавно.
    Зар не видите да се понашате јадно и бедно
    да то што радите заудара и базди огавно.

  • Ljota frajer

    00:17 // 15. 2. 2024.

    Koliko je bilo prisutnih 10000 ili 20 tak. Ovi propali politicari, se hvale rezolucijom koja nije obavezna. Ko ovde koga pravi ludim. Shvatite jednom da vas narod nece pa nece. Jwr da vredite dali bi neki program nesto konkretno da bi ljudi glasali A ne ovako ko tuzibabe. Kome Vioni fon Kramon, se zalite neko ko Srbe smatra rusilackim faktorom. A ona bulumenta samo sto joj stiklu nisu poljubili.

  • Dragan Petrovic

    08:11 // 15. 2. 2024.

    Sav ovaj cirkus je magla koju AV pusta sa ili bez dogovora sa opozicijom da se pokrije konacni finale Kosova,dinar ode,i dalje "NEMA PREDAJE",a igre oko izbora,fantomi,falsifikati,ucene su deo igre .Gledam Kenu,vrlog bivseg DS funkcionera kako brani AV,pa onog "Lover boja"koji napada lopova(g-dina)Djilasa...prestava za unutrasnju upotrebu uz fikus Anu i njene muve i nebuloze.Srbija NE SME DA STANE

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: