Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:59, 24. 5. 2023.

Leskovčani bez rešenja za stalno u javnom sektoru na miting SNS-a moraju da povedu najmanje 5 ljudi

SNS rođendan Le Među sigurnim putnicima već zaposleni u Gradskoj upravi i javnim preduzećima; foto: M. M.

Da je Leskovac jedan od najvećih i najjačih uporišta Srpske napredne stranke pokazali su prethodni mitinzi, kada je iz tog grada na skupove vladajuće partije kretao veliki broj Leskovčana. Deo građana koji uđu u autobuse uslovljen je najčešće radnim mestom za sebe ili nekog od članova porodice, a da je to tako potvrđuju oni koji rade u zdravstvenim ustanovama i školama, a koji ističu da im je naređeno da na miting moraju povesti još najmanje 5 ljudi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nislija

    16:02 // 24. 5. 2023.

    Ne verujem u ovakve tekstove jer svi koji su zaposljeni u poslednjih 13 godina u javnom sektoru su clanovi SNS-a pa se postavlja logicno pitanje zasto bi ucenjivali produzenjem ugovora svoje clanove stranke koje su oni sami zaposlili. Ovaj isao na stranacke sastanke a sada se kao buni sto mora da ide na miting?! Morao je da zna kada se partijski zaposljavao i isao na te sastanke sta ga ceka.

    • Aleksandra

      00:12 // 25. 5. 2023.

      Zato što su ti ljudi zaposleni na određeno, nizom sumnjivih ugovora, i povinuju se svemu što se od njih traži očekujući da će možda, u jednom trenutku, dobiti ugovor o radu na neodređeno. Čak i nije problem što idu na te skupove, problem je što misle da nemaju slobodu da glasaju kako žele. Znam neke koji ne vole SNS ni Vučića, ali su savili šipke.

  • Darko

    16:15 // 24. 5. 2023.

    Stranacki si se zaposlio kako sam to kazeš tako sto si išao na neke stranačke sastanke koji su ti bili preporuka da dođeš do zaposlenja. Članstvo u stranci podrazumeva i stranačke obaveze pa ne razumem šta se sada buniš. Znao si sam u sta se upuštaš kada si isao na te sastanke.Sada si kao pošten i dosledan a nisi to bio kada si se zapošljavao nego si "strančario" da bi došao do posla. UŽAS!!!

  • Nikola peric

    17:58 // 24. 5. 2023.

    I u nisu u svim javni ustanovama sada kad su videli da ne mogu da uispune kvote krenule su pretnje i ucene da se mora na miting cak i ako niste u sns

  • Leskovcanin

    20:07 // 24. 5. 2023.

    Uopste ih ne zalim, vec bi ih poslao dva dana ranije da pesice idu...

  • Dragan

    22:11 // 24. 5. 2023.

    Odavno ne jedem leskovacki sns rostilj...Mesko,ima li ga...

  • Do godine...

    00:04 // 25. 5. 2023.

    Zivim za dan kada ce ovaj sns da propadne i da zavrsi u djubristu istorije. Najodvratnija partija koja je postojala u nasem drustvu od kada su se pojavile partije. Najodvratniji ljudi, politicari, sve sam olos bez grama kulture i dostojanstva, ljudskosti. Nadam se da ce narod ovoga puta uspeti da ih skine sa vrha.

  • Ivan

    09:27 // 25. 5. 2023.

    Idemo ovčice,beeee,meee

  • vladimir

    10:23 // 25. 5. 2023.

    Kad se sruši sns pošast, taj dan da se proglasi državnim praznikom. Pa dokle će bre da jašu ovaj narod?

    • Potop

      17:33 // 25. 5. 2023.

      Da narod valja ne bi mogli ovakvi da vladaju međutim pismeni posle određenog vremena uvide da pomaka nema pa odlaze za uvek dok nepismena i pokvarena većina ostaje.Tako nam je jer nevaljamo kao narod.Bar većina.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: