Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:06, 16. 1. 2024.

Narodni pokret Srbije: Hapšenje niškog funkcionera SNS-a već viđena predizborna mahinacija

Lisice kosta Tvrde da je ovo slučaj još jednog obračuna unutar frakcija vlasti, čime se "stvara utisak da sistem ipak funkcioniše i da je korupcija u navodnoj defanzivi"; Ilustracija; foto: A. Kostić

Da je hapšenje odbornika SNS-a u Nišu Srđana Jovkovića "pokušaj garniture na vlasti da poboljša svoj imidž među razočaranim i prevarenim građanima Niša" pred lokalne izbore i da je reč o "već viđenoj predizbornoj mahinaciji i sprdanju sa srpskim pravosuđem o trošku građana", smatraju iz Narodnog pokreta Srbije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Klupa za rezervne ugrače

    17:12 // 16. 1. 2024.

    Ako je ovo razlog za hapšenje onda svi direktori javnih preduzeća i ustanova ne bi beli dan videli na slobodi. Drugim rečima ovo nije vest već bi prava vest bila da je neko od direktora pravosnažno osuđen za bilo šta. Zamajavanje sirotinje ala vaučeri za odmor.

  • pasjaca

    17:40 // 16. 1. 2024.

    Ovaj je "bistar potok" za vecnika zivopisnog nadimka.

  • Tajanstveni Alan

    19:53 // 16. 1. 2024.

    Eto, kad mnogo za..es, mnogo zdipis, ni tuzilastvo ni policija,koji su tvoji, ne mogu da ostanu imuni i da cute ! Nema reakcije sefova i funkcionera iz sns, najbolja taktika, prema nepismenima gradjanima je - cutis i pravis se blesav ! I, pustas ratove, Ukrajna,Gaza, Hute, pricas o lavi na Islandu i strajku u Nemackoj i posle dva- tri dana, sve se zaboravi ! Idemo dalje, sve ne valja u svetu...

  • Dragan Petrovic

    07:05 // 17. 1. 2024.

    Taktika zamajavanja i skretanja paznje od glavnog...ne cujem da je g-dja sudija Zivadinovic osudjena zbog sedam dana na Zlatiboru...i ovo ce biti u stilu "tresla se gora,rodio se mis" bas jedva cekam izvestaj evropske komisije dok nas "prijatelj" dokazani Nemacka propade,Berlin kaput...sitne ribe se hapse,a ko zna sta rade krupne...

  • Raif Sadri

    10:58 // 17. 1. 2024.

    SNS konsoliduje svoju moc. Manipulisanje informacijama, mazanje ociju ovakvim stvarima i slicno. Narod to zna ali nema alternative. Ribnikar, Mladenovac, Jovanjica, Banjska, Mlevenje ljudi, Belivuk, afera stanovi, teteke iz Kanade, zdravstvo u rasulu itd...
    Opozicija nije u stanju da ponudi validnu alternativu a sve im je bilo servirano. Dakle ostavke i narod da si uzme toljage pa na ulicu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: