Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:51, 3. 5. 2012.

| Politika

Pirot: Vasić odbio TV duel sa PNS

Autor:Vladimir VeljkovićIzvor:Južne vesti
530466_315182131884181_100001771905470_706990_1260411326_n
Ilustracija; foto: facebook.com/pirotskanovasnaga

Predstavnici grupe građana Pirotske nove snage pozvali su na TV duel predsednika opštine Vladana Vasića. Aktuelni predsednik pirotske lokalne samouprave kaže da ne razgovara sa marginalnim političkim opcijama.

Kandidat za odbornika PNS Boban Ranđelović kaže da Vasić izbegava duel sa nosiocem njihove liste Dimitrijem Vidanovićem, jer je on jedini sa kojim ne može da namesti pitanja.

- Ovu kampanju obeležilo je preuzimanje ideja Pirotske nove snage. Spremni smo da iznajmimo termin na bilo kojoj televiziji u kojima bi, bez nameštenih pitanja, razgovarali Vladan Vasić i Dimitrije Vidanović. Međutim predsednik opštine Vasić je svestan da nema odgovore na naša pitanja i zbog toga ne želi da pristane - kaže Ranđelović.

Vladan Vasić odgovara da ne želi da pridaje pažnju marginalnim političkim grupacijama.

- Da li je Tadić imao suočeljavanja sa muftijom Zukorlićem ili Dragišićem. PNS nema potpunu listu odbornika za izbore. Pored toga na njihovoj listi se nalaze 4 bračna para, kao i 5 radnika koji rade u firmi Bobana Ranđelovića. Po meni to je neozbiljno - kaže Vasić.


Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • posmatrac

    13:12 // 8. 5. 2012.

    Rezultati izbora su u mnogome demantovali uglavnom ostrasceno pisanje na ovoj stranici,cini mi se da taj Vasic nije bas tolika neman kakvom ga opisujete,i verujem da bi PNS, kojoj ne sporim nekoliko vrednih ljudi na listi,imala mnogo bolje rezultate da se nije bavila samo negativnom kampanjom vec da se fokusirala na konkretne afirmativne predloge usmerene na razvoj grada..sumnjam da je najveci zlocin to sto ce Pirot uskoro imati zatvoreni bazen ili to sto su najzad trgovi i setalista uredjeni.

  • Razmislite

    02:10 // 8. 5. 2012.

    Pa sto oni da mu kvare(prelepi) zivot? Sedi u fotelji, okerce ploce na gradskom trgu(uz procenat naravno) i sad da mu tamo neki radnici zagorcavaju zivot! Boze sacuvaj!

  • milica

    08:51 // 6. 5. 2012.

    opet lepljenje plakata i deljenje propagandnog materijala od ranog jutra... Bubamarice su nam bile aktivne po celom gradu, nisu zaostali ni ds-ovci sa ogromnim plakatima. Strasno je sta se ovo radi... Cirkus totalni... Mislim da stvarno nije u redu raditi to kada je to zabranjeno... I naravno nece niko biti kaznjen niti opomenut...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: